Gå til forside

Den perfekte sko til hele din træning

Reebok er endnu engang klar med et nyt par af de skønneste sko til din CrossFit-træning. For Nano er tilbage i en ny version – og Reeboks Nano X1 er skabt til dig, der vil træne hårdt og gøre dagens træning til dagens højdepunkt. Som tidligere versioner af Nano’en er det en sko, der er bygget til at få dig til at præstere maksimalt og give dig mulighed for at forbedre resultaterne hver gang. Og den er optimal for dig, der ikke bare vil lave én slags øvelse – du vil det hele!

Opdateringer der optimerer din træning

 

En af træningsskoens nye egenskaber er den lette detalje på hælkappen, der er med til at gøre de mange pludselige og hurtige bevægelser meget nemmere.

 

En anden nyhed er skoens form ved tæerne, der også er opdateret for at give bedre mulighed for bevægelse. Ved skoens forfod har Floatride Energy-skummet i mellemsålen suverænt bounce, der giver en skøn energireturnering, når du er i gang med dit løb. Det er med til at sikre, at skoen er utrolig alsidig og perfekt til mange forskellige øvelser.

 

Ligesom i forgængeren finder du også Flexweave-materialet i overdelen på Nano X1. Det er dog også i en lækker og opdateret version. Det giver en blødere fornemmelse og øger strækbarheden, som er så vigtig, når du konstant laver øvelser, der kræver fleksibilitet og dynamiske bevægelser. Flexweave er skabt til, at du skal kunne præstere og bevæge dig, som du vil. På samme tid er materialet i overdelen også dejlig åndbart.

Hvorfor vælge en fitnesssko til din træning?

Nano X1 er en letvægtssko, og den er perfekt til at give dig alle mulighederne for en perfekt CrossFit-træning - og også en helt normal omgang fitnesstræning i øvrigt.

En fitnesssko som Nano X1 sikrer dig, at du kan lave alle de bevægelser, du gerne vil – for med det strækbare materiale, åndbarheden, den gode pasform og den bløde fornemmelse får du mulighed for at bevæge dig, som du vil, når du vil lave dine øvelser. En fitnesssko giver støtte og godt greb i gulvet – og har typisk en lavere sål i forhold til, hvis du fitnesstræner med dine løbesko, og det kan være vigtigt, hvis du laver øvelser med tunge løft. Løbesko er til løb og fitnesssko er til fitness. Nano X1 er dog en sko, der leverer varen til både de korte løbeture og til de mange træningsøvelser.

Reebok sikrer den gode træning

 

Reebok laver selvfølgelig ikke kun træningssko. De leverer varen til hele din træningsgarderobe. Her hos SPORTMASTER kan du shoppe lidt af hvert fra det velansete træningsmærke, der i årevis har skabt træningstøj, der skaber de perfekte rammer for en god træning. Deres tøj har en skøn pasform og mange lækre egenskaber og teknologier. Her hos SPORTMASTER har vi shorts, tanktoppe, sports-bh’er, tights og trøjer fra Reebok, som gør din træning sjovere. Du kan kombinere dit nye par Nano X1 med andet tøj og udstyr fra Reebok, hvis du vil sikre gode træning gang på gang. Vi ses i træningscentret!