Gå til forside

On er på vej mod toppen

On er landet hos SPORTMASTER, og det schweiziske sportsbrand er klar til at give dig en flyvende løbetur gang på gang. On blev skabt i 2010, og siden da er mærket vokset og vokset og beviser hele tiden, at løbeverdenen er med på at give et nyt brand chancen, når fødderne skal opleve den ypperste komfort og samtidig give mulighed for suveræne præstationer. Med til historien hører også, at den schweiziske tennislegende Roger Federer er en af aktionærerne i det spændende brand, hvilket også førte til, at On udviklede lifestyle-skoen ”The Roger”.

Som at løbe på skyer

En af On-løbeskoenes helt centrale teknologier hedder CloudTec. Den sikrer dig suveræn støddæmpning og konstant bløde landinger til dit tråd. Det er netop den teknologi, der får On til at sige, at du kommer til at føle, at du løber på skyer, når du tager deres løbesko på. Du bemærker især CloudTec, når du tager et kig på sålen og dens puder. Støddæmpningen sikrer, at du faktisk ikke kommer til at mærke meget, når du lander. Det er simpelthen utrolig behageligt.

Sport, løb og udendørseventyr

On er et sportsbrand, der fokuserer på løbesko og løbetøj. De klæder dig på til de mange kilometer på ruterne, så komforten altid er i top. Du kan også tage sko fra On med på dine ture ud i det fri, da de også laver vandresko til dine eventyr. Hos SPORTMASTER finder du netop en række geniale løbesko og vandresko fra det schweiziske brand. Du kommer til at mærke, at skoene fra On er anderledes end, hvad du har prøvet før. Glæd dig til at forkæle dine fødder!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo