Gå til forside

Muligvis har Malte Ebert endnu ikke har indfriet sin drøm om at blive Danmarks bedste løber. Men med sin kontinuerlige træning er han godt på vej! Med hjælp fra Spartas løbetrænere arbejder Malte fokuseret på at ramme formen i sommervarmen. 

EPISODE 3 ER UDE NU!

TIDLIGERE episoder

De små sejre er også vigtige!

 

Måske har du trænet ligeså hårdt som Malte de sidste par uger. Og måske har du også haft oplevelsen af, at træningen kan føles svær. Det sker for os alle. Måske det er sværere at komme i form end du lige troede. Måske er du på vej tilbage fra en skade og løber knap så stærkt som du plejer. Måske du bare føler din træning står lidt stille. Vær ikke for hård ved dig selv. Ifølge Sparta træner Christian Friis er det helt normalt, at vi oplever kriser undervejs i vores træning.

”Nogle dage føles det hele bare hårdt. Så er det helt fint at skrue lidt ned for forventningerne og være glad for bare at komme ud af døren. Det vigtige er, at du gør det – at du kommer afsted. Gennemfører din træning måske bare på et lidt lavere niveau. Men hvis du først begynder at springe træningen over, så er du ude på et skråplan. Vær glad for, at du kommer ud af døren, ros dig selv for de små sejre.”

 

Malte selv er meget bevidst om at gøre ting der kan stoppe en negativ spiral, hvis træningen føles svær.

Føler jeg at tingene er svære, så går jeg kontra. Bryder mønsteret og gør gode ting for mig selv – træner på en anden måde, går i dampbad, spiser sundt. Det er vigtigt at komme videre og starte forfra på en frisk.
Malte

Vejen mod et mål

 

For Malte Ebert er målet med sommerens træning at komme i samme løbeform, som da han trænede kontinuerligt på high school i USA. Og målet rykker tættere på. Nu glæder Malte sig til at gennemføre de 10 km i en tid, som gør ham stolt.

 

”Det er lidt ligesom at lave et album. Det er en proces, hvor man kan være ved at gå lidt død undervejs, men så finder man ny inspiration og når man så endelig er færdig, er det en kæmpe forløsning. Løb, sport og musik har det til fælles, at det er vigtigt at holde disciplin og fokus undervejs – at man er nødt til at bide tænderne sammen og kæmpe videre, når det føles hårdt. For at nå målet til slut. Nå en tid, som gør mig stolt”.

Hyld dig selv

 

For Malte som er perfektionist kan det være svært at være i sejren og glæden over at have nået et mål. For han bliver straks optaget af, hvor man kan optimere og hvad det næste mål kan være.

 

”Denne her sejr skal jeg huske at nyde!” 

 

Ifølge Christian Friis er det vigtigt at nå at lande i det løb eller mål man har fuldført før man igen er på vej mod noget nyt.

 

”Man har trænet til noget i lang tid, og så sker det pludselig. Så er det overstået. Den følelse er god at dele med nogen bagefter. Det er dejligt at få ros og opleve et fællesskab omkring noget. Men så er det også ok at sætte sig et nyt mål. Ikke nødvendigvis om at løbe længere, det kan også være at man vil arbejde på at løbe hurtigere. I dag er der et væld af distancer at vælge i mellem, det er ikke kun maraton, som er MÅLET. Og det er super godt fordi der så er realistiske mål for alle – hvad enten du er til 10 km, halvmaraton eller det klassiske maratonløb. Der er noget som passer til alle.”

Mød Pernille

 

Pernille Pape er 32 år og arbejder til daglig i Vækstfonden. I sin fritid er hun løbetræner i Sparta, og træner holdet Student Runners. 

 

”Jeg brænder for at se løberne flytte sig og nå de mål de kæmper for - det er spændende at få lov til at hjælpe dem på vej!”

 

Udover Spartas løbetræner Christian, vil Pernille fungere som løbecoach for Malte.

Følg træningen

 

Henover sommeren får Malte coaching og gode råd af Sparta’s løbetrænere Christian Friis og Pernille Pape. For hvordan træner man egentlig bedst, hvis man skal være sikker på at nå i form til at løbe 10 km på 12 uger? Og hvordan motiverer man sig selv henover en sommerferie?

 

Følg Christian og Pernilles tips til træning og løbeprogram her :

 

Tips & Tricks    Træningsprogram

Malte Ebert

 

Musiker

 

Malte Ebert er sanger og sangskriver og karakteristisk for hans karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 med numre som ”Model” og ”Se Mig Nu” og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 240 millioner streams.

Efter et 2021 med Toppen af Poppen medvirken, Danmarkstour, en engelsksproget debut EP, første dansksprogede udgivelse i eget navn og en genoplivning af Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”, så er 2022 for alvor i gang med en netop afsluttet tour med ”Det Store Malte Ebert Show”, optrædener ved børne MGP og i Melvins nye talkshow med seneste single ”Hvor Blev Du Af?”

 

Er du gået glip af de foregående historier om Maltes vej mod de 10k, kan du finde historierne her

 

Episode 1

 

Episode 2

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: