Gå til forside

Hele sommeren løbetræner Malte Ebert sammen med Sparta for at komme i form. Skal du træne med? Så bliver det måske dig, der løber med sommerens fedeste præmie, når Nike i samarbejde med Malte Ebert udlodder en helt unik løbe- og musikoplevelse!

 

Vind dit helt eget løb med Malte Ebert med efterfølgende intim koncert samt et lækkert løbe-outfit fra Nike! Følg med, når Malte snører løbeskoene og Sparta’s løbetrænere Christian Friis og Pernille Pape coacher Maltes træning. Gør dig klar til selv at ramme formen, når vi giver dig chancen for at løbe med Malte. Tør du?  
 

Deltag i konkurrencen

EPISODE 2 ER UDE NU!

TIDLIGERE & KOMMENDE

10K Challenge
Episode 3
Udkommer 07.07.2022

DRØMMEN OM AT LØBE

 

Malte Ebert har en drøm om at komme i samme løbeform, som da han trænede kontinuerligt på high school i USA. Godt hjulpet på vej af Sparta-trænere Christian Friis og Pernille Pape er Malte nu i gang med sin løbetræning. Men hvordan holder man motivationen i sin træning, især når barometeret står på ferie med grillaftener og is i vandkanten?

Jeg er god til at presse mig selv, men jeg har brug for et fast træningsprogram og at finde en rytme, hvor jeg får det gjort.
Malte

 

Mon ikke, at vi alle har det ret meget ligesom Malte, hvor det kan være svært at komme i gang og regelmæssigt at finde tiden til at træne? Særligt når der er andre ting, der trækker i ferietiden.

 

Med et mål forude er det dog nemmere at finde motivationen for over sommeren skal Malte gerne have nået den grundform, som gør det sjovt at løbe de 10 km.

 

”Sommeren en fantastisk mulighed for at komme i gang med at løbe fast igen – og så får jeg endda muligheden for også at samarbejde med Nike, verdens fedeste sportsbrand og løbeeksperterne fra Sparta.”

ØV, DET ER VARMT

 

Der kan være mange gode undskyldninger for ikke at træne i sommervarmen, men lad ikke de høje temperaturer stoppe dig. Fokuser på, at det er dejligt at komme udenfor i det skønne vejr. Så længe du varierer din træning, tager højde for solen med solcreme, solbriller og svedabsorberende løbetøj og får drukket masser af væske, så er det ganske rart at træne i lunt vejr. Lad ikke ferieplanerne stoppe dig heller, men pak dine løbesko i kufferten og udforsk din feriedestination, mens du løbetræner.

 

For Malte Ebert som tit er på landevejen rundt omkring til koncerter er det en helt naturlig ting at tage løbeskoene med på turen.

 

”Jeg prøver altid at lægge motionen ind i min hverdag, også når jeg rejser rundt. Det er en fed måde at opleve en by på, når man løber – og så får man trænet samtidig!”

Mød Pernille

 

Pernille Pape er 32 år og arbejder til daglig i Vækstfonden. I sin fritid er hun løbetræner i Sparta, og træner holdet Student Runners. 

 

”Jeg brænder for at se løberne flytte sig og nå de mål de kæmper for - det er spændende at få lov til at hjælpe dem på vej!”

 

Udover Spartas løbetræner Christian, vil Pernille fungere som løbecoach for Malte.

Følg træningen

 

Henover sommeren får Malte coaching og gode råd af Sparta’s løbetrænere Christian Friis og Pernille Pape. For hvordan træner man egentlig bedst, hvis man skal være sikker på at nå i form til at løbe 10 km på 12 uger? Og hvordan motiverer man sig selv henover en sommerferie?

 

Følg Christian og Pernilles tips til træning og løbeprogram her :

 

Tips & Tricks    Træningsprogram

Malte Ebert

 

Musiker

 

Malte Ebert er sanger og sangskriver og karakteristisk for hans karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 med numre som ”Model” og ”Se Mig Nu” og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 240 millioner streams.

Efter et 2021 med Toppen af Poppen medvirken, Danmarkstour, en engelsksproget debut EP, første dansksprogede udgivelse i eget navn og en genoplivning af Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”, så er 2022 for alvor i gang med en netop afsluttet tour med ”Det Store Malte Ebert Show”, optrædener ved børne MGP og i Melvins nye talkshow med seneste single ”Hvor Blev Du Af?”

 

Hvis du gik glip af Episode 1 i Maltes 10K challenge, kan du finde hele historien her

 

Episode 1

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo