Gå til forside

 

Løb efteråret i møde

Med nyt løbegear

 

Vi inspirerer

Løb efteråret i møde med nyt løbegear

En ny løbesæson inviterer selvfølgelig til, at garderoben skal have en ordentlig omgang, så du kan blive klar til efteårets billedskønne løbeture. For når temperaturen falder og bladene begynder at blive orange, så findes der intet skønnere end at begive sig ud på en løbetur. Men i og med at vejret bliver kolder er det også vigtigt, at du løber i det rette løbegear. Her giver vi dig nogle fede bud på, hvad der skal med dig på dine mange ture her i efteråret. Tjek de lækre løbelooks ud!

Løbelook til ham

Bliv løbende med Saysky og Asics

Vi er helt vilde med det danske løbebrand Saysky, og derfor skal du ikke snydes for et løbelook herfra.

 

Temperaturen falder henover efteråret, og derfor er det vigtigt, at du husker nogle flere lag på din løbetur. Hold bl.a. varmen med Saysky Camo Pace jakke. Jakken er let, åndbar og vindtæt, hvilket gør den perfekt til en lidt blæsende løbetur.

Indenunder løbejakken kan du hoppe i en Saysky Classic Workout T-shirt, som er perfekt til løb. På underkroppen kan du iføre dig et par Saysky Falcon Pace tights. Disse tights er hverken for varme eller for kolde, hvilket gør dem ideelle til overgangssæsonen. Er det lidt for ”bart” kun at løbe i tights, så tjek Saysky Camo Pace Long short, de er strækbare, lette, åndbare og så er de perfekte til at tage udover et par løbetights.

 

Løbesko fra Asics er intet mindre en fremragende. Tilføj derfor et par Asics løbesko til dit Saysky løbetøj ex. Asics Novablast. Novablast er en af de nyere modeller fra Asics, som egner sig til den neutrale løber. Med denne løbesko er du sikret et blødt, energisk og lækkert støddæmpende løb.

Shop the look

Gå efteråret i møde med Nike

Nike er bare en af de helt store aktører, når det kommer til løbegear, og derfor har vi selvfølgelig udvalgt et look herfra, som du kan løbe efteråret i møde med.

 

Løbeshort er ved at blive for kolde til årstiden, hop i stedet i et par Nike Phenom Elite Future Fast løbebukser. Men dem på kan du holde varmen selv på en kølig efterårsdag.

Du går aldrig galt i byen med en klassisk løbe t-shirt i strækbart Dri-FIT materiale. Et bud herpå kunne være Nike Rise 365 Future Fast T-shirt, som holder dig tør og tilpas undervejs på din løbetur.

 

For at holde varmen på overkroppen anbefaler vi, at du tager en løbejakke ud over T-shirten. Hertil kan du iføre dig en Nike Trail Windrunner løbejakke. Den beskytter mod vind og vejr, og skulle det blive for varmt undervejs på løbeturen, så er denne jakke særdeles praktisk, da den kan pakkes sammen i sin egen lomme.

 

Nike React Miler er en af de helt store løbenyheder i år fra Nike. Skoen er skabt i samarbejde med hundredvis af løbere. Med denne slidstærke løbesko på fødderne er du sikret stabilitet og stødabsorbering i særklasse – den egner sig særdeles godt dig, som løber lange distancer.

Shop the look
Løbelook til hende

Efterårsklar med adidas

Adidas er et af de mest populære brands, når det gælder løbegear. Med dette løbelook fra adidas, kommer der ”farve over feltet” på efterårets løbeture.

 

Efterårets løbegear behøver ikke at være farveforladt, blot fordi vi går en mørkere sæson i møde, tværtimod. Hop derfor i den farverige adidas Runner T-shirt. Den er fugtabsorberende, hurtigtørrende, blød og slidstærk.

Træk en løbejakke ud over T-shirten. Vi forslår den farverige adidas Own The Run Hooded vindjakke. Den er vandafvisende, vindtæt og har 360 graders reflektering. Er lyserød ikke lige din farve, så bare rolig, den fås også i sort.

 

På benene kan du iføre dig et par adidas Own The Run tights. De er dejlige strækbare med gode fugtabsorberende egenskaber. De har også refleksdetaljer, så du er synlig, når du løber i mørke.

 

Hop i et par adidas Adizero Bonston 9 løbesko. De egner sig til den neutrale løber, som ønsker god støddæmpning og en tætsiddende pasform med god støtte.

Shop the look

Bliv løbende med Master og Brooks

Master er SPORTMASTERs eget mærke, og vi har brugt vores mange års ekspertise på at lave godt løbetøj til dig. I en kombination med en løbesko fra Brooks er det et perfekt løbelook til efterårets mange løbeture.

 

Løb efteråret i møde med et par Master Long Printed tights. Tightsene indeholder alle de egenskaber, som et par gode tights bør. De er strækbare, svedtransporterende og åndbare.

Når efteråret indtræffer, begynder det at blive for koldt at løbe i en kortærmet T-shirt. Hop derfor i en langærmet. Prøv eksempelvis den fine rosa Master Run T-shirt med lange ærmer. T-shirten har en god pasform og åndbarhed.

 

En løbevest er et must-have henover efteråret, da den varmer kroppen, men stadig giver god mulighed for ventilering. Et bud kunne være en Master Basic løbevest. En fordel ved denne løbevest er, at den har praktiske lommer og refleksdetaljer, som gør dig synlig i efterårsmørket.

 

Top looket af med et par Brooks Ghost 13 GTX løbesko. Løbeskoen har fænomenal støddæmpning, god åndbarhed og så er komforten i top. Herudover er denne model med Gore-TEX, hvilket vil sige at den er vandtæt og derfor ideel, hvis der ligger vand på løberuten.

Shop the look

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo