Gå til forside
december 2020

 

6 julegaveidéer til løberen

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 6 bud på julegaver til personen, der holder af at løbe, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Løbetilbehør

Vinteren byder på koldt vejr udover det sædvanlige. Så kan det jo hjælpe at have udstyret i orden – udstyr der passer perfekt under juletræet! Her hos SPORTMASTER har vi en række handsker, der kan holde hænder og fingre varme, når du er ude og trodse kulden på dine løbeture. Du kan også holde hovedet varmt med en af vores utallige huer, mens du også kan trække et pandebånd over hovedet, når du er ude på ruterne. Varme til hovedet og hænderne er med til at sikre varmen til resten af kroppen.

Flere varianter

Fra 80,- til 550,-

Shop nu

 

Invalid widget

2

Løbeoutfit fra Nike til hende

Dette sæt fra Nike er perfekt til den kvindelige løber, der vil ud på ruterne, selvom mørket er faldet på. Sættet har reflekterende elementer, så man nemmere kan ses, når løbeturen foregår i mørke – og det gør den jo rimelig ofte i årets sidste og første måneder. Sættet sikrer også varme og vandafvisende egenskaber, så man i den grad kan være dronningen af vinteren, når man trækker Nikes lækre udstyr på kroppen.

Nike løbetrøje

500,-

Shop nu

Nike tights

600,-

Shop nu

Nike Aeroloft løbevest

1.200,-

Shop nu

Nike refleks løbeshorts

300,-

Shop nu

Nike Pegasus 37 Shield

1.100,-

Shop nu

 

 

Invalid widget

3

Asics GEL-Nimbus 23

Asics er også klar til at sikre nogle skønne løbeture med et par ikoniske GEL-Nimbus 23. Med disse løbesko på fødderne bliver løbeturene en ren fornøjelse. Og vi er ret så sikre på, at disse løbesko nok skal få julelys frem i øjnene på ham/hende, som er helt vild med at løbe.

Fås i flere farver

1.300,-

Shop her

 

Invalid widget

4

Baselayer fra Nike Pro

Nike har med deres store udvalg af Nike Pro baselayers været med til at sikre den gode løbestil i mange år. Det lækre lag til din løbetur er både svedtransporterende og kropsnært, og nogle af Nike Pro-produkterne kan også give varme til turen i kulden, selvom årstiden vil det anderledes. Man kan glæde sig til juleløbeturene i tætsiddende topkomfort.

Flere varianter

Fra 250,- til 400,-

Shop nu

 

Invalid widget

5

Løbeoutfit fra adidas til ham

Dette sæt fra adidas er som skabt til at sikre juleglæden hos den mandlige løber. Løbeskoen hedder Supernova, og den er let, sikrer farten og giver magisk støddæmpning og bounce. Trøjen og bukserne er lavet i komfortabelt og svedtransporterende materiale, og er derfor en ren fornøjelse at have på, på løbeturen.

Invalid widget

Løbe T-shirt med L/Æ

400,-

Shop nu

Løbebukser

550,-

Shop nu

Supernova løbesko

800,- 480,-

Shop nu

 

6

Løbeoutfit til hende

Dette kombi-sæt fra Master og adidas er som skabt til at sikre juleglæden hos den kvindelige løber. UltraBOOST-løbeskoen fra adidas giver den magiske BOOST, som nærmest får dig til at glemme tyngdekraften. Mens løbejakken fra Master er vindtæt og vandafvisende, så det bliver lidt sjovere at komme ud på ruterne, når vejret er ringe, mens sættets tights giver skøn varme til løbeturen, når kulden har ramt for alvor. Så skal der juleløbes!

Løbejakke

500,-

Shop nu
Løbetights

500,- 399,-

Shop nu

Løbe T-shirt (fås i flere farver)

250,-

Shop nu

adidas Ultra-BOOST 20

1.500,-

Shop nu

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo