Gå til forside
december 2020

 

6 julegaveidéer til

fitness-elskeren

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 6 bud på julegaver til personen, der elsker fitness, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Træningsudstyr fra Casall

I disse tider er hjemmetræning nærmest mere aktuelt end nogensinde før. Derfor bliver udstyret til hjemmetræningen nok en af de mere populære gaver under juletræet i år. Svenske Casall er med til at sikre, at du kan få sved på panden derhjemme, for deres store udvalg af udstyr kan bruges til at træne nærmest hele kroppen. Med en måtte, elastisk og håndvægte kan man rigtig få gang i musklerne.

Flere varinater

Fra 100,- til 720,-

Shop nu

 

Invalid widget

2

Træningsoutfit fra Reebok

Reebok er også med på øverste hylde, når der skal trænes efter juledagene. Dette sæt til kvinder er dejlig åndbart og skabt til intense træningssessioner, hvor der er fuld fart på. Dette par tights ser fuldstændig magiske ud, og egenskaber er også i top – for der er skøn kompression og støtte. Hele sættet sikrer genial bevægelsesfrihed, så du ikke skal gå på kompromis, når du er i gang med at svede for alvor.

Invalid widget

Reebok sports-BH

300,-

Shop nu
  

Reebok tights

600,-

Shop nu

 

3

Nike træningsoutfit til mænd

Nike har også styr på sagerne til manden, der vil styrketræne og give den gas med crossfit-øvelserne. Metcon-skoen er efterhånden blevet ikonisk med sine stabiliserende egenskaber og lette og åndbare materiale. Den tætsiddende og svedtransporterende Nike Pro t-shirt er utrolig komfortabel, og disse shorts er lette og elastiske. Perfekt til træningen.

Invalid widget

Nike Pro Compression T-shirt (fås i flere farver)

250,-

Shop nu

Nike Pro Flex shorts (fås i flere farver)

400,-

Shop nu

Nike Metcon 6 (fås også i sort)

1.100,-

Shop nu

 

4

Træningssæt fra Under Armour

Under Armours fantastiske udstyr er som skabt til crossfit. Og hvad kan i højere grad ønske sig til jul end et sæt tøj, der passer perfekt til en ufattelig mængde sved og svedige øvelser? Både t-shirt og shorts er skabt med let materiale og svedtransporterende egenskaber, så er man klar til at svede, når juledagene har gjort sin indsats for at give en god grund til at træne.

Invalid widget

Under Armour T-shirt

300,-

Shop nu
  

Under Armour shorts

600,-

Shop nu

5

Yoga outfit fra Nike

Dette sæt fra Nike er skabt til at lave solhilsen i. Yoga er en fantastisk motionsform, og det skal selvfølgelig nydes med tøj på, der giver den ypperste komfort. Du skal kunne bevæge dig frit og ikke være begrænset, og med det elastiske materiale og den tætsiddende pasform, som både tights og top sikrer, kommer du til at føle dig fri, når du ligger der på måtten og laver dine øvelser, hvad enten øvelsen hedder Bjerget, Krigeren eller Marcipangrisen.

Invalid widget

Yoga crop top

350,-

Shop nu
  

Yoga tights (fås i flere farver)

550,-

Shop nu

 

6

adidas træningsoutfit

Dette sæt fra adidas giver de perfekte forudsætninger for at nyde den overordentligt svedige omgang træning. Det er et sæt til kvinden, der vil have åndbart og afkølende træningstøj, fordi hun elsker at give den gas med intens træning.

adidas top (fås i flere farver)

350,-

Shop nu
  

adidas tights

400,-

Shop nu

 

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo