Gå til forside

Vi inspirerer

7 indendørssko til børn

Er ungerne klar til at styre sportshallerne og gymnastiksalen? Det kan de blive med de perfekte indendørssko. Det er lidt sjovere at kunne lave de mange hurtige bevægelser i et par fede sko, der er skabt til netop det. Her hos SPORTMASTER har vi en række fede par indendørssko, som kan give ungerne den komfort, fleksibilitet og støtte, som bevægelserne på indendørsbanerne giver behov for. Skoene er selvfølgelig stilrene og kommer fra alle de fedeste brands. Herunder finder du et lille udvalg af vores mange par.​

Asics Upcourt 4

Upcourt 4 fra Asics er en fleksibel indendørssko, som er god til både håndbold, badminton, volley og idrætstimerne. Skoen giver god støtte og stabilitet, og skoens sidepaneler i mesh giver god åndbarhed. Gummisålen giver et forbedret greb på indendørsbanen.

 

Find den her!

adidas Handball Spezial

Handball Spezial fra adidas er klassikeren over dem alle. Gennem årene er den lavet i flere versioner, men lige meget, hvilken Handball Spezial man trækker på foden, er man sikret en sko med tidløst design og sublim komfort. Den ikoniske sko fra adidas er skabt til bevægelse og egner sig særdeles godt til håndbold.

 

Find den her!

Nike Mercurial Vapor 13 Dream Speed

Med en Mercurial på foden bliver evnerne nærmest automatisk bedre. Her får du Nikes legendariske fodboldstøvle i en indendørsversion, som gør dig klar til at mestre spillet på banen. Den er skabt til at give det perfekte greb og touch, og den omslutter foden på perfekt vis. Indlægssål sørger for letvægtsstødabsorbering, så komforten er i top, mens man er i gang med sine hurtige bevægelser.

 

Find den her!

Nike Team Hustle D 9

Nikes Team Hustle D 9 er en genial sko til basketball. Skoens ydersål er skabt til at kunne bøjes let og give mulighed for hurtige retningsskift og bevægelser – og den har godt greb, så du står sikkert på banen, når der skal skydes efter kurven. Skoen er fremstillet i et åndbart materiale, som giver dig en ultimativ komfort på banen under hele kampen, og mellemsålens bløde skum giver en dejlig letvægtsstødabsorbering.

 

Find den her!

adidas Stabil Indoor

Stabil Indoor kommer også fra adidas. Den lækre sko giver skøn komfort til sport i hallen, for den har også en mellemsål med EVA-skum, der giver støddæmpning i topklasse. Stabil Indoor er god til idrætstimerne, og den kan bruges til sportsgrene som håndbold, volleyball, badminton og indendørshockey. Den har også en skridsikker ydersål og en lækker mesh-overdel, så der kommer luft til fødderne, når spillet på banen bliver intensivt.

 

Find den her!

adidas Nemeziz 19.4 Encryption Pack

adidas Nemeziz er klar til at gøre dig til indendørsbanens midtpunkt. Fodboldskoen giver dribleevnerne et boost – for overdelen sikrer et elegant touch på bolden, så der bliver rig mulighed for at drive gæk med modstanderne gang på gang. Den gør dit spil mere elektrisk, og det skønne lockdown, som overdelen giver sikrer en skøn smidighed.

 

Find den her!

adidas Court Stabil

Dominer indendørsbanen med Court Stabil indendørssko fra adidas. Skoen har en rigtig god støddæmpning med en mellemsål i EVA, som gør den rigtig god til sportsgrene som håndbold, volleyball, badminton og indendørshockey, og den er også skøn til idrætstimerne. Skoene har en slidstærk overdel i tekstil og åndbart mesh, så der kommer god luft til fødderne, når der er gang i den.

 

Find den her!

Med dette udvalg skulle ungerne gerne kunne blive klar til sportshyggen i hallerne eller idrætstimerne. Du kan tjekke hele vores udvalg af indendørssko til børn her, og du kan også se vores udvalg af sportstøj til børn her. Så er det bare med at få rørt sig!​

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo