Gå til forside

Hjemmetræning

Det kan være helt fantastisk at have træningsudstyret lige ved hånden, inde bag døren eller under sengen, når du har lyst til at dyrke en gang motion. Hjemmetræning kan være den helt perfekte og oplagte form for træning, hvis du har udstyret til det, og hvis du ikke lige har lyst til at træne udendørs eller i træningscentret.

 

Hvis du ikke har træningsudstyret til din hjemmetræning, kan du nemt skaffe det her hos SPORTMASTER. For vi tilbyder træningsudstyr, fitnesstøj, træningsmåtter og en række andre sager til netop den sport, du vil dyrke. Hjemmetræning bliver så meget sjovere og nemmere, hvis du har træningsudstyr til at kunne lave netop de øvelser, du synes er fedest. Tjek vores udvalg her, og læs videre, hvis du vil vide mere om hjemmetræning.

Mange grunde til at træne hjemme

Der kan være et utal af grunde til, at man vælger hjemmetræning i stedet for en tur i fx træningscentret. Måske har du bedst tiden til at lave øvelserne derhjemme. Det kan være, du ikke har lyst til at have et abonnement hos et fitnesscenter. Måske er du bare ikke så glad for at træne, mens der er mange mennesker omkring dig. Det kan også være fordi, der er noget, som holder træningscentret lukket. Heldigvis sætter det ikke en stopper for dig og din træning, for der er så meget hjemmetræning at tage sig til, når man har træningsudstyret i orden. Det hjælper selvfølgelig også, hvis man har fantasien i orden, for så er der mange muligheder for at lave en masse spændende øvelser med dit nye gear.

Der er helt forskellige træningsbehov fra person til person, og derfor er heldigvis en række forskellige produkter til de enkelte træningsformer, du vil dyrker, når menuen står på en gang hjemmetræning. Herunder vil vi gå lidt i dybden med det forskellige udstyr, vi kan tilbyde hos SPORTMASTER.

Yogamåtter

 

Et praktisk udgangspunkt for din hjemmetræning er at skaffe en yogamåtte, som du kan klare en række af øvelserne på. Her hos SPORTMASTER har vi flere forskellige yogamåtter, du kan få fingrene i, men du skal huske at overveje flere ting, før du køber en træningsmåtte. Måttens tykkelse kan nemlig være afgørende for balance og komfort, så du skal vælge en måtte, du tror netop passer til dig og din hjemmetræning.

Sådan en yogamåtte er selvfølgelig perfekt til at dyrke yoga på, når du skal lave din solhilsen, krigeren, den stående bjergstilling og alle de andre yogastillinger. Men det er altså ikke kun yogaøvelserne, sådan en yogamåtte passer til. Den er også genial til at få trænet maven på, lave armbøjninger på, og den er også skøn til rygøvelser. I det hele taget er den et fremragende underlag til øvelser til alle muskelgrupper. Mange vil endda nok kalde en yogamåtte eller træningsmåtte totalt essentiel for deres hjemmetræning.

 

Se udvalg af yogamåtter

Træningselastikker

 

Hos SPORTMASTER kan du selvfølgelig også skaffe noget af det mest effektive træningsudstyr, du kan få fingrene i - nemlig en træningselastik eller “exertube”, som de også bliver kaldt. Træningselastikker er utrolig praktiske til din hjemmetræning, for den kan bruges til en række former for styrketræning, som kan give dig de markerede muskler, du kunne tænke dig. Brug blandt andet din træningselastik til at træne arme, skuldre og lårmuskler - det er i det hele taget en overskuelig, skånsom og effektiv måde at styrke muskler og led i både overkrop og ben.

Mangler du inspiration til, hvordan du ved hjælp af en træningselastik, styrker dine ben og baller? Se vores guide til at styrke ben og baller her.

 

Nogle træningselastikker har håndtag, mens andre blot er elastikker. Det er let at komme i gang med dine træningselastikker, og de er utroligt nemme at opbevare eller have med dig. De er suveræne til både styrketræning, genoptræning og opvarmning af musklerne - og er intet mindre end perfekte til din hjemmetræning.

 

Se udvalg

Håndvægte

 

En af de helt klassiske og mest effektive metoder til styrketræning er at løfte håndvægte. Det er også super praktisk til hjemmetræningen, da sådan nogle håndvægte ikke behøver fylde meget. Oftest kan de faktisk lægges ind under sengen, hvor de blot kan ligge og vente på, at du skal bruge dem igen og igen.

Håndvægte kan bruges til at træne en række muskelgrupper. Træning af arme og skuldre er noget af det, der ligger lige til højrebenet, men de kan også gøre træning af ben, mave og ryg endnu mere effektiv. 

 

Se udvalg af håndvægte

Ab roller

 

Hvis du vil skaffe et af de skønneste redskaber til din hjemmetræning er en Ab roller en fremragende idé. Den er genial til at træne mave, ryg og arme på samme tid. Den er især et stærkt skridt på vejen mod en flot og markeret mave. Det er både hårdt og super effektivt at lave øvelserne på gulvet derhjemme.

Gymnastikbolde
 

Her hos SPORTMASTER kan du også købe dig en gymnastikbold til din hjemmetræning. Bolden kan blandt andet bruges til maveøvelser og øvelser til ryg, arme og ben, men i store træk kan den bruges til at træne utallige muskelgrupper. Den kommer i øvrigt til at gøre træningen så meget sjovere, og boldens naturlige ustabilitet sætter automatisk gang i dine muskler, når du selv sørger for at skulle holde balancen.

Træningsbolden kan i store træk styrke dine muskler, give bedre balance og koordination, og på samme tid kan den give din krop bedre holdning. Det er mange fordele i samme redskab - perfekt til den effektive og alsidige hjemmetræning.

 

Se udvalg af gymnastikbolde

Foam roller

 

Noget træningsudstyr er bare perfekt til at give musklerne roen til at komme ned i gear igen efter en hård omgang hjemmetræning. En af de skønne træningsmuligheder i hjemmet er at gøre brug af en foam roller, når du skal ned på jorden efter din træningsseance. Den er perfekt til at løsne op i musklerne og fx give dem en god gang massage, når de skriger af ømhed. Den giver wellness til mullerne både før, under og efter træning. Din krop kommer nok til at elske dig en smule, når du har haft din foam roller i gang.

Du kan fx stimulere bestemte trykpunkter på kroppen, du kan lave forskellige maveøvelser, og så kan du netop give kroppen massage. Foam rolleren sikrer velvære og komfort til din hjemmetræning.

 

Hvilke øvelser kan du lave med din foam roller? Læs vores guide, sådan bruger du din foam roller og bliv klogere på, hvordan du anvender din foam roller.


 

Se udvalg af foam roller

Motionstilbehør og -redskaber

 

Vi har en masse tilbehør til din hjemmetræning, som du kan anskaffe dig, hvis du vil have noget ekstra ud af træningen eller vil give hverdagen et twist af motion. Power Grips er velegnede til træning af hænder, fingre og underarme. Den kan nemt bruges derhjemme, på jobbet, ja faktisk hvor som helst. Hiv dem op fra skuffen, hvis du vil bruge nogle minutter på lidt nem (og hård) træning.

Vi kan også tilbyde en Toning Ball fra Casall, som du kan bruge som redskab til en række øvelser. Den kan bruges til at fokusere på enkelte muskelgrupper og desuden styrke balance og mobilitet, mens du laver hjemmetræning. I tvivl om, hvilke øvelser du kan lave med en toning ball? - Læs vores guide: Sådan bruger du en Toning Ball

 

Se udvalg

Casall er perfekt til din hjemmetræning

 

Det svenske brand, Casall, er et af de helt stærke brands, når det kommer til at lave træningsudstyr til hjemmetræning. Vi har lavet en artikel om alt det skønne Casall-gear, du kan shoppe her hos SPORTMASTER, og du kan også læse om, hvordan træningsudstyret kan få dig i form og styrke dine muskler. Tjek vores guide til træning i hjemme med Casall tools ud.

Hvad kan du træne derhjemme?

 

Som sagt tidligere hjælper det også at have fantasien i orden, når hjemmetræning er på programmet. For så er der altså rigeligt med muligheder for at træne alle muskelgrupper.

 

Med en yogamåtte under dig kan du give den gas med det meste. Du kan fx lave yoga, maveøvelser, styrke din core, lave rygøvelser, armbøjninger og meget andet.

 

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at træne dine ben og baller fx ved at lave squats.

 

Hjemmetræning kan i den grad være mindst lige så effektivt som en tur i træningscentret. Og så er det jo utrolig let at få til at passe ind, lige når du har tid til det. Tag et kig på vores guide til kom i form derhjemme med coreøvelser,  hvis du vil have lidt inspiration til øvelser til din hjemmetræning.

Træningstøj til din hjemmetræning

 

Træningstøjet skal selvfølgelig også være i orden, når du skal kaste dig ud i en god omgang hjemmetræning. Det er jo sjovest og mest behageligt, når komforten er i top, mens du træner - både ude og hjemme. Her hos SPORTMASTER har vi tonsvis af tøj til din træning. Vores træningstøj har en masse forskellige egenskaber, som kan gøre din træning lidt sjovere. Svedtransporterende egenskaber, strækbart materiale, åndbarhed i top og meget andet kan sikre dig, at du kan fokusere 100 % på, at træningen bliver så effektiv som mulig. Giv den gas, og tag et kig på vores enorme udvalg af fitnesstøj.

Vi har træningstøj fra de største brands

 

Her hos SPORTMASTER har vi selvfølgelig tøj og udstyr fra alle de fedeste og bedste mærker til din hjemmetræning. Vi har et fantastisk udvalg fra store brands som Nike, adidas, Under Armour, Reebok og Casall for bare at nævne et udpluk. De største brands er kendt for at have tøj og udstyret helt og aldeles i orden, så du kan være sikker på, at din træning bliver så effektiv som overhovedet muligt.

Så er du klar til en god gang hjemmetræning

 

Nu skulle du gerne være klar til at kaste dig ud i hjemmetræningen. Her hos SPORTMASTER kan du shoppe en masse træningsudstyr, der gør dig i stand til nemt at lave træningen derhjemme, og du kan selvfølgelig også få fingrene i det træningstøj, du skal svede, knokle og have det sjovt i. Du kan få trænet alle muskelgrupperne, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når der skal trænes i hjemmemiljøet.

 

Hav en dejlig træning!