Gå til forside

Vi inspirerer

Gør ungerne
klar til vinter

Vi inspirerer

Gør ungerne klar til vinter

Efteråret er landet, og det betyder nærmest per automatik en god sjat regn, en konstant omgang kulde og lidt mørkere dage. Men det skal jo ikke holde os og ungerne fra at komme ud og nyde den friske luft og det til tider udfordrende vejr. Der findes jo ikke dårligt vejr – i hvert fald ikke når du har taget et kig på, hvad for noget tøj vi kan tilbyde dig og ungerne her hos SPORTMASTER. Læs videre, så du kan gøre ungerne klar til vinter.​

Til de små

M79 Little Prof Faux Fur Flyverdragt

En vind- og vandtæt flyverdragt er i den grad optimal, når året begynder at nå sine sidste måneder. Denne flyverdragt fra M79 er perfekt til udendørshygge- og leg, for den er ikke bare vind- og vandtæt, den er også slidstærk og utroligt åndbar. Det betyder, at ungerne kan slå sig løs, uden du skal være bange for, om tøjet kan klare mosten. Den har i øvrigt en aftagelig hætte med imiteret pels, som beskytter dejligt, mens de fuldt tapede sømme giver skøn komfort og holder vand ude.

 

Find den her!

Hummel Conrad Jakke

Gør ungerne klar til efterårs- og vintersæsonen med denne lækre jakke fra Hummel. Den aftagelige hætte beskytter mod kulde og vind, og jakkens gode varme gør det lidt sjovere at give den gas på legepladsen og i skolegården, selvom temperaturen ellers er begyndt at dale. Refleksdetaljerne gør det nemmere at kunne se ungerne, når mørket falder på. Ved håndleddene lukker ærmerne tæt med en elastik, så kulden heller ikke kommer ind den vej.

 

Find den her!

Bundgaard Rudi Støvler

Der er selvfølgelig også brug for et par lækre støvler, som kan klare lidt af hvert. Bundgaards Rudi er et par klassiske støvler til ungerne. De er dejligt vandtætte, så fødderne kan holde sig tørre, og de praktiske støvler er også rigtig åndbare, så fødderne kan få luft, selvom de har det varmt. Rudi er et perfekt par støvler til udendørsaktiviteterne.

 

Find dem her!

Rubber Duck Støvler

Rubber Duck sørger også for skøn varme fødder gennem de kolde måneder. Med dette par kan ungerne nyde leg og hygge på legepladsen, selvom vejret er koldt og udfordrende. Støvlerne har en overflade, der er vandafvisende, og de holder varmen inde, selvom både kulde, regn, sne og slud vil ind. De er foret med fleece, som er dejlig blødt og varmt.

 

Find den her!

Til de store

M79 Twill Parca Coat

Til de lidt større børn har vi denne skønne parkajakke fra M79, der i den grad kan sikre varmen. Jakken er vind- og vandtæt og har tapede sømme, så vand ikke kommer ind og forsøger at gøre livet surt. Hætten beskytter godt og kan tages af og på efter behov. Hætten har cool pels, der selvfølgelig er imiteret. Jakken er perfekt til hygge i skolegården.

 

Find den her!

Hummel Per Jakke

Denne jakke fra Hummel er også klar til at forkæle børnene. Den er designet til sjov og leg i kulden, så efterår og vinter ikke bliver så grå og kedelig, som vejret ellers prøve at gøre det til. Den aftagelige hætte beskytter mod kulde og vind, og jakkens gode varme gør det lidt sjovere at give den gas på legepladsen og i skolegården.

 

Find den her!

Hummel Martha Coat

Gå den kolde tid i møde med denne jakke til piger. Jakken er fra Hummel, og den er super stilet. Den er skabt med refleksdetaljer, så man bedre kan se ungerne i trafikken, når dagene er mørke. Den er dejligt varm og har en overflade, som er vandtæt og åndbar. Både varme, komfort og stil er sikret, når man trækker denne jakke over sig i de kolde og mørke måneder.

 

Find den her!

Hummel Stadil Super Tumbled Støvler

Hummel har skabt denne lækre støvle, som passer perfekt til efterårets og vinterens til tider klamme vejrmæssige udfordringer. Støvlen har en vandtæt membran, som holder fødderne tørre. Det er lige, hvad ungerne har brug for, når den står på aktiviteter og leg i det kølige og våde vejr. Støvlerne har også en fleece-foring, som sikrer varmen til de små fødder, mens fødderne samtidigt oplever en dejligt blød fornemmelse. Suverænt valg til de næste mange måneder.

 

Find den her!

Så skulle ungerne gerne være lidt bedre klædt på til efterårets til tider udfordrende vejr. Og er det ikke lidt sjovere og lidt mere inspirerende at skulle udenfor, når man ikke skal bekymre sig om kulde, regn og vind? Det synes vi!