Søg i over 11.000 produkter..

Gør børnene klar til stranden

Det er blevet tid til strandhygge, og ungerne glæder sig helt sikkert til sand, sol og badeture i det friske, danske vand. Her hos SPORTMASTER er vi klar til at få ungerne i det helt rigtige tøj til de varme dage på stranden. Tjek det skønne tøj ud – og husk lige solcremen!

Til de små

 

hummel har lavet disse badedragter til de mindste, som er med til at sikre en fantastisk tur på stranden. De beskytter mod solens stråler, for materialet er skabt med UV-beskyttende egenskaber. Dragterne er tætsiddende og er i øvrigt både bløde og slidstærke. Så kan der rigtig leges i sandet!

 

Disse søde solhatte fra hummel er intet mindre end skønne. De har UV-beskyttelse, så de beskytter godt mod solens stråler, når de mindste hygger i det gode vejr. Så bliver det lidt hyggeligere at være på stranden. De har nakkeklap og skygge og er skabt i dejlig blødt materiale.

 

 

Shop badedragter her

Shop solhatte her

Til drengene

 

Disse badeshorts fra hummel er både klassisk stilede og helt utroligt rare at have på. De her justerbar talje og indershorts i mesh – perfekte til at sikre komforten i det varme vejr på stranden.

 

Find dem her

Dette par badeshorts fra Fila er skabt til leg og bevægelse på stranden. De er dejligt strækbare, så bevægelsesfriheden er i top. Man kan kaste sig rundt i sandet, for materialet er slidstærkt, og de tørrer endda hurtigt, når du har været en tur i vandet.

 

Find dem her

Dette par badeshorts fra hummel til drenge er også slidstærkt, så leg og aktivitet i sandet bliver uden gener. De har en justerbar snøre i taljen og god støttende mesh indvendigt. De er topkomfortable!

 

Find dem her

Til pigerne

 

Pigerne kan blandt andet trække i dette skønne sæt fra hummel, der har et sejt og strandklart dyreprint. Det er blødt og slidstærkt – og i øvrigt er bevægelsesfriheden i top, så leg på stranden bliver som en leg. Materialet beskytter i øvrigt mod solens UV-stråler.

 

Find det her

Dette bikinisæt fra hummel er også i to dele. Det gør pigerne klar til at nyde stranden i suveræn komfort. Det strækbare materiale er både blødt og slidstærkt. Der er integreret UV-beskyttelse i dragten, så de solrige strandture bliver endnu nemmere at nyde.

 

Find det her

Denne badedragt fra Speedo er skøn til turene i vandet. Den er skabt med holdbart og slidstærkt materiale, og når man skal op fra vandet igen er stoffet dejligt hurtigtørrende. Stoffet er også dejlig fleksibelt, så du er sikret den gode bevægelsesfrihed både på land og i vand.

 

Find den her

Findes der noget bedre end strandhygge med ungerne? Nu skulle de gerne være klædt ordentligt på, så de er klar til stranden. Så skal vi bare lige have strandtemperaturen på plads. Vi ses i sandet!

Gå på opdagelse i vores udvalg af badetøj til børn

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: