Gå til forside

5. marts 2020

Vores bud på forårets 5 løbesko

Fuglene kvidrer, solen skinner, temperaturen stiger og bladene springer ud. Er du også klar til at springe ud i det? For forår betyder ny sæson, og løberuterne er i den grad klar til at invitere dig ud på kilometerlange løbeture. Garderoben skal fornyes, så dine fødder har lyst til at tage med på tur. Her er vores bud på 5 par lækre løbesko til forårssæsonen.

adidas Ultra Boost 20

 

Ultra BOOST er ikonisk. Og med ikoner på fødderne bliver forårsløbeturene uden tvivl endnu vildere. Løbeskoen fra adidas er skabt til, at du skal føle dig flyvende – for BOOST-mellemsålen giver den returenergi, der får dit tråd og bounce til at gå op i en højere enhed. Continental-gummi i ydersålen sikrer det gode greb i underlaget meter efter meter, mens den geniale overdel giver kontrol, åndbarhed og lock down til dine fødder.

 

Normalpris: 1.500,-Shop nu

Nike Zoom Pegasus Turbo 2

 

Fart på foråret! Nikes voldsomt hurtige Zoom Pegasus Turbo 2 er både god til træningen på lange og korte ture, men er på mange måder optimal til konkurrencedagen, hvor du skal være hurtigere end alle andre. Foråret inviterer til den ene løbetur efter den anden, og med Turbo 2 på fødderne bliver det endnu skønnere at spæne afsted på ruterne, mens bladene springer ud. Løbeskoens skønne skum i ZoomX-mellemsålen er den helt store oplevelse, for det giver dig energiudbytte, der gør dit afsæt flyvende.

 

Normalpris: 1.450,-Shop nu

Brooks Ghost 12

 

Løb den nye sæson i møde med Ghost 12 fra amerikanske Brooks. Det stærke løbemærke har lavet en dejlig letvægtssko, som får dig til at svæve gennem ruterne. Løbeskoens mesh-overdel sikrer dig en fantastisk fornemmelse med både stretch og skøn struktur, mens mellemsålens BioMoGo DNA- og DNA Loft-teknologier giver dig støddæmpning i højeste kvalitet. Løbeturen bliver intet mindre end rar, og motivationen kommer til at være helt i top, når forårssolen møder dit ansigt, mens du tilbagelægger kilometer efter kilometer.

 

Normalpris: 1.200,-Shop nu

Asics GEL-Nimbus 22

 

Skal du løbe nogle lange forårsture? Så er Asics klar til at gøre det hele meget sjovere. For med GEL-Nimbus 22 får du endnu et bevis på, at Asics er et løbebrand helt i top. Den lette løbesko har en dejlig blød overdel, men det helt store omdrejningspunkt i løbeskoen er FlyteFoam-teknologierne i mellemsålen. Det sikrer konstant støddæmpningen med de fjedrende og responsive egenskaber. Så er det lidt sjovere at løbe 42 kilometer.

 

Normalpris: 1.500,-Shop nu

Nike React Infinity Run Flyknit

 

For kort tid siden fandt en ny Nike-stjerne vej til vores butikker. Nikes React Infinity Run Flyknit er skabt til, at du aldrig skal stoppe med at løbe. For den er i høj grad designet til at reducere dine skader, så dine løbeture ikke bliver forhindret af smerter. Skummet i React-mellemsålen giver suveræn støtte og stabilitet til dit løb – og stødabsorberingen er dejlig responsivt. Infinity Run holder dig løbende!

 

Normalpris: 1.300,-Shop nu

 

Se også vores nyeste

løbetøj

 


 

Nyeste løbetøj til hende

Nyeste løbetøj til ham

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo