Søg i over 11.000 produkter..

Bliv klar til stranden

Det er sommertid, og stranden kalder på os. Den har savnet os gevaldigt, og det skal der gøres noget ved –for savnet er da gengældt! Vi har en række lækre produkter, som gør dig strand-og badeklar, så de varme sommerdage bliver lidt sjovere. Komforten skal være i top, når temperaturen er høj, så tjek vores skønne sommergear ud.

Badetøj til ham

Disse skønne badeshorts fra Fila sikrer stilen og komforten til de varme dage. Det elastiske og strækbare materiale giver den gode bevægelsesfrihed, så du snildtkan kaste dig efter bolden.

Shop her

Disse utroligt stilede badeshorts fra Ellesse sikrer ikke bare det fede look -du får også komfort i top! Du kan tilpasse dem med snoretræk, og du kan have dine småsager i lommerne, når du skal slentre gennem sandet og nyde lyden af bølgerne, der skvulper.

Shop her

Dette par badeshorts fra Peak Performance har lækker stretch, så du nemt kan bevæge dig rundt og lave aktiviteter på stranden. De har også indershorts i mesh, og de tørrer i øvrigt hurtigt, efter du har været en tur ivandet.

Shop her

Quiksilver har sikret strand-og sommerstilen i mange år efterhånden. Med dette lækre par shorts bliver sommeren lidt sjovere. De er funktionelle, har en god længde, og du kan bruge dem både på strandturene og til hverdagsbrug. Du kan også få dem i flere forskellige farver.

Shop her

Badetøj til hende

Dette lækre sæt fra hummel er skabt til at nyde solens stråler på stranden. Materialet er dejlig strækbart, og overdelen har bindebånd i nakke og ryg og indbygget polstring, mens underdelen har bindebånd i siderne.

Shop overdel her

Shop underdel her

Med denne badedragt fra Joss kan du nærmest høre bølgerne kalde på dig. Den gør dig klar til at hygge i vandet uden gener, mens solens stråler varmer, for den kan klare både saltvand og beskytter mod UV-stråler. Komforten er i top!

Shop her

Ellesse er også klar til at sikre den stilede sommer på stranden med denne badedragt. Dragten er både god at svømme i og god at bevæge sig rundt i på stranden. Det strækbare materiale og det lækre look giver dig følelsen af, at sommeren er din!

Shop her

Arena laver skønt badetøj og svømmetøj i høj kvalitet. Med denne badedragt kommer du til at nyde turene i vandet, når du er på stranden. Den er skabt i stof, der er saltvandsbestandigt, og der er endda integreret UV-beskyttelse i dragten, så de solrige strandture bliver lidt sjovere.

Shop her

Så begynder det at ligne noget. Nu er tøjet i hvert fald i orden, så nu skal strandtemperaturen bare komme på plads, og så er det tid til strandhyggen. Sommeren har været længeventet, så vi glæder os til at ses i sandet.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: