Gå til forside

Back to sport

Ferien er slut og hverdagen kalder med madpakker, morgenvækning og et rejsekort der skal tankes op. Men én ting har du måske savnet i sommervarmen? Nemlig din træning og dine holdkammerater! Nu er det atter tid til at pakke håndboldtasken, snøre fodboldstøvlerne og hoppe i løbetøjet – back to sport!

 

Efter en lang sommer væk fra skole- og holdkammerater er det atter tid til at samles i klubber og foreninger rundt om i landet. En ny sæson står for døren, nye oplevelser banker på og hvem ved om det bliver året, hvor du endelig når et helt særligt mål. Drømme og ambitioner, sammenhold og kammeratskab er det der giver os energi til at træne i hverdagen, selv på grå mandage hvor alting føles lidt ekstra hårdt.

 

Tilbage til hverdagen, tilbage til træningen - Back to sport

Mød familien

Men hvad er det ved sporten som gør, at vi bliver ved med at træne? Som motiverer os til at blive endnu dygtigere og endnu skarpere? Og som får os til at bruge timevis på træning og kampe.

 

Mød familien Green; Jannick, Ditte, Olivia og Sofus – en familie som slet ikke kan lade være med at træne. Som elsker at konkurrere og lege. Og som har bygget et liv og en hverdag op med sporten og fællesskabet som omdrejningspunkt.

 

Jannick Green (f. 1988), dansk håndboldmålmand, har siden 2014 spillet i tyske SC Magdeburg. Fra sommeren 2022 skifter Jannick Green til franske Paris Saint Germain. Fik debut på det danske A-landshold i 2007 og har spillet 138 A-landskampe.

Jannick - Et liv med sport

For Jannick Green har livet drejet sig om boldsport siden barnsben. Badminton, tennis, fodbold og håndbold. Og trods, at der har stået professionel håndboldspiller på visitkortet de sidste mange år, siden 2014 i tyske SC Magdeburg, så fylder foreningstanken og fællesskabet stadig meget for Jannick.

 

”Jeg er nærmest vokset op i en håndboldhal og den kultur og de værdier man får med sig fra foreningsidræt ligger dybt i mig. At man engagerer sig og gør sig umage for fællesskabets skyld”.

Disciplinen ved at træne og være en del af et hold er noget, som Jannick prøver at give videre til sine børn og derfor prioriterer han at støtte op om deres idræt, både til træning og kampe. Men når den står på fritid og weekend, så prioriterer familien at dyrke sport sammen for sjov og prøve en masse forskellige sportsgrene og aktiviteter af.

 

Det har altid været en naturlig del af mit liv at være en del af et hold, af en forening. Og det prøver jeg at give videre til mine børn.

”Selvom idræt er langt stykke hen af vejen handler om at tage ansvar for en helhed og yde en indsats, så er det stadig et spil og en leg – og det er vigtigt at huske, at man først og fremmest skal have det sjovt med sin sport!”
Jannick
Olivia - Sport hver dag

 

Olivia elsker at være aktiv og med en hverdag på en skole med fokus på idræt, så er næsten alle dage fyldt op med forskellig sport!

 

”Jeg elsker bare at dyrke sport og bevæge mig!”

 

Størstedelen af ugens træning står på håndbold, men svømning og dans, og tidligere gymnastik, bruger Olivia også en del tid på.

 

”Det er allermest fedt at spille håndbold fordi vi er et team og man har venner på holdet. Det er også spændende at se hvordan en kamp udvikler sig undervejs, om man kan ændre på taktikken og på den måde vinde”.

 

At dyrke sport med familien i weekenden står højt på Olivias hitliste. Det er sjovt og afslappet at drille og udfordre hinanden med forskellige boldspil. Meget gerne padel med forældre og lillebror, en sjov og anderledes sport, som Olivia er blevet lidt bidt af.

Olivia holder af at konkurrere for sjov med lillebror og resten af familien og siger aldrig nej til en challenge!

Sofus - Altid bold

 

To gange om ugen trækker Sofus i fodboldtøjet – han er vild med fodbold og har spillet siden han var helt lille. Hjemme i haven bliver der også driblet, sparket frispark og taget straffe med familien. I det hele taget elsker Sofus boldspil.

 

”Min søster og jeg spiller volleyball på trampolin, og vi spiller også padel hele familien. Padel er super sjovt fordi det går hurtigt og ligner tennis, men ikke helt er det”.

 

”Når jeg laver sport sammen med min storesøster og mine forældre, så handler det om venskab og familie og det er bare hyggeligt!”

Ditte – Sport skal gøre dig glad

Med en travl familie, som hver dag i ugen skal til både håndbold og fodbold er det svært for Ditte at skemalægge sin egen træning. Derfor bliver det tit den lidt spontane træning som Ditte forsøger sig med. Som tidligere håndboldspiller og med en stærk vindermentalitet er det svært for Ditte at gøre noget halvt, derfor er yoga og løb perfekte motionsformer i en travl hverdag.

 

”Jeg ryger hurtigt ud af træningsrutinen, så er det optimalt med noget der er enkelt og let at tage op. Yoga er fokuseret og man mærker hurtigt resultater af sin træning. Jeg er ikke en kontinuerlig løber, men jeg kan klart mærke, når behovet er der for at cleare hovedet. Jeg er god til at lytte til min krop. Så er det på med løbeskoene og afsted”.

 

Ditte er meget opmærksom på, at træning skal være en naturlig del af hverdagen, noget man har lyst til og prioriterer fordi det er rart. Ikke fordi man jagter et kropsideal eller skal leve op til, at det man bliver eksponeret for på sociale medier.

 

”Det er vigtigt at vise sine børn, at træning ikke er noget man tvinger sig selv til. Man skal træne fordi det gør en glad, fordi det er dejligt for både krop og sjæl. Ikke fordi man skal leve op til andres krav”.

 

Tiden med corona viste Ditte, hvordan familien fandt et stærkt fællesskab om at være aktive sammen. De oplevelser prioriterer hun og Jannick stadig, så badminton, håndbold, padel og forskellige challenges er noget der forener familien, der elsker at konkurrere og lege! mulighed for både vandring, svømning, tennis og minigolf.

Vi lytter meget til, hvad vi har lyst til som familie – at være aktive sammen er super godt for vores fællesskabsfølelse.

”Det er vigtigt at vise sine børn, at træning ikke er noget man tvinger sig selv til. Man skal træne fordi det gør en glad, fordi det er dejligt for både krop og sjæl. Ikke fordi man skal leve op til andres krav”.
Ditte

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo