Søg i mere end 12.000 varer ...

Nu er der ikke længe til juleaften! Derfor skal der i den næste tid julehygges med familie og venner. Det giver rig mulighed for at være aktive sammen, så hvad med at udfordre hinanden med sjov træning derhjemme? Det er dejligt at holde kroppen i gang og prøve nye bevægelser, og Trine og Maila fra Skovslottet har lavet nogle inspirerende adventstræningsvideoer, hvor alt du behøver er en klementin!

Op til hver advent vil der blive lagt en ny træningsvideo her på siden.

Så blev det 1. advent, og derfor er den første advents træningsvideo klar til at du og resten af familien kan træne med derhjemme i stuerne.

 

I denne video skal du bruge en makker og en klementin.

Så blev det 2. advent, og Trine og Maila er klar til at inspirere dig med nogle træningsøvelser, du kan lave derhjemme sammen med familien. Denne gang er der ekstra fokus på at træne ben, baller og mave igennem.

 

Husk en klementin!

Trine og Maila underviser i fysisk og funktionel træning på Skovslottet, der både har træning og events i naturrige omgivelser. Det er Trine, der har stiftet det, og på Skovslottet er nærvær, aktivitet og bevægelse i fokus. 

 

Både Trine og Maila er tidligere eliteatleter, der har taget passionen for krop, træning og mindset med videre i deres professionelle virke. De elsker begge at arbejde med balance, kropsbevidsthed og sjove koordinationsudfordringer til hele kroppen. 

Trænger du til nyt træningsgear?

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: