Gå til forside

Vi inspirerer

8 vinterjakker
til ham & hende

Vi inspirerer

8 vinterjakker til ham & hende

Efteråret er allerede begyndt at få temperaturen til at dale, og inden vi får set os om, er det gået hen og er blevet vinter. Derfor er der selvfølgelig brug for noget lidt anderledes overtøj, end hvad man har haft brug for de seneste måneder. Her får du et overblik over nogle af de skønne og varme jakker, som vi kan tilbyde her hos SPORTMASTER. De sikrer dig mod kulden, mens de også gør sig godt, når vind og vand forsøger at få dig ned med nakken.​

Icepeak Vienna

Vienna har mange af de samme skønne egenskaber, som Vina kan byde på. Dejlig varm foring, suveræn komfort og skøn funktionalitet. Den har en vandafvisende coating, der holder dig tør, når himlen åbner sig en smule og byder på let regn, mens åndbarheden også er i top, så du ikke får det for varmt, når du har jakken på. Vienna har 2-vejslynlås og har også en aftagelig hætte.

 

Find den her!

Icepeak Vance

De kolde måneder bliver intet problem med denne softshell-jakke fra Icepeak. Jakken er skabt til mænd, og den er vandafvisende – så er det problem løst! Jakken har ekstra fine fibre, som gør overfladen dejlig blød. Jakken giver også en letvægtsfølelse, så du ikke skal gå og føle dig tung i det grå og til tider klamme vejr. Jakken har også lynlåslommer samt en justerbar og endda aftagelig hætte.

 

Find den her!

Peak Performance - Frost Down

Peak Performance er et af de helt store mærker, når varmen skal sikres. Du kan få fingrene i denne Frost Down-jakken til både mænd og kvinder. Den er fyldt med varme og bløde andedun, der giver dig fordelen i kampen mod kulden, når efterår og vinter ellers sørger for, at temperaturen falder og falder. Jakken er vandafvisende, slidstærk og dejlig let. Den er i øvrigt super populær, så skynd dig ind og tag et kig!

 

Find den her!

Fila Panel Jakke

Fila er også klar til at sikre dig varmen i de kolde måneder. Det populære brand har lavet denne lækre jakke til mænd, og den ser tilmed ser utrolig stilet ud. Den er vind- og vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig, når vejret vil lege med dine følelser, og hætten hjælper dig også gennem blæst og regn på suveræn vis.

 

Find den her!

Icepeak Vina Jakke

Den utroligt populære Vina fra Icepeak er en dejlig varm jakke til kvinder. Både funktionalitet og komfort er i top, og de åndbare og vandafvisende kvaliteter gør jakken til den perfekte og i den grad optimale følgesvend til de kolde måneder, der rammer os lige om lidt. Den har også en hætte med syntetisk pelskrave, der ligesom resten af jakken beskytter godt mod vind og regn.

 

Find den her!

Icepeak Brayden

Med denne jakke fra Icepeak kommer du ikke til at føle, at en eneste efterårs- eller vinterdag bliver for kold. Den er dejligt foret med imiteret dun, har et stilet design, der er nede på jorden, og har en vandafvisende overflade. Jakken er til mænd og er skabt med en hætte, der er aftagelig. Det samme er den syntetisk pelskrave, der sidder på hætten. Så er du klar til kulden!

 

Find den her!

M79 Parka Coat

Vores eget brand, M79, er også klar til at sikre dig nogle gode måneder, selvom kulden byder på den ene kolde og klamme dag efter den anden. Denne parkajakke til kvinder har 100 % tapede sømme, så kulde og regn ikke smutter ind, og den byder også på en række lommer til dine ting og sager. Den har en hætte med aftagelig pels – og pelsen er imiteret.

 

Find den her!

M79 Replacement Hoody Jacket

Som mand kan du også få varmet kroppen med denne jakke fra M79, der er vores eget brand. Jakken har hætte, der beskytter godt mod elementerne fra oven, mens den også har praktiske sidelommer og en gennemgående lynlås. Den varme jakke har også hagebeskytter samt en høj hals, og den beskytter godt mod både vind og vand.

 

Find den her!

Så skulle du gerne være klar til at modstå kulden og elementernes gentagne forsøg på gøre efterår og vinter en smule udfordrende. På med jakken og kom ud i det skønne og friske vejr!​

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo