Gå til forside

 

Sneakers

til foråret

 

3. marts 2020

 

Endelig begynder temperaturen at stige, og forhåbentlig begynder regnen også at fordufte. En ny årstid betyder selvfølgelig, at garderoben skal have nyt liv, og foråret er ingen undtagelse. Her er vores 6 bud på, hvad fødderne skal forkæles med, når foråret og det – for nogle – lidt mere inspirerende vejr rammer landet. Og er der noget mere inspirerende end at trække et par nye cool sneakers på, som du kan nyde, når du går ture og slapper af i solens stråler, og mens du ser, hvordan bladene på træerne så småt begynder at springe ud? Forår betyder nyt liv – og forår betyder nye sneakers.

Sneakers til kvinder

Nike LD Victory

Nikes LD Victory er inspireret af både den klassiske Huarache Run og 90’ernes efterhånden tidløse sneaker-looks. Den dekonstruerede hæl er med til at sikre den lækre stil – og er også med til at give ekstra god komfort. Den er tætsiddende, så den omslutter foden og sidder utrolig behageligt. Overdelen er fleksibel, og i det hele taget er komforten sikret, når du trækker LD Victory på foden. Forårets gåture – og hverdagen i det hele taget – bliver intet mindre end stilet og behagelig.

Normalpris: 650,-

adidas Strutter

adidas er altid klar til at levere sneakers og i det hele taget fodtøj til enhver årstid. Strutter er en perfekt sneaker til foråret, for den har en farve og en stil, der inviterer til både bevægelse og til hverdagsafslapning. Den er dejlig let og har en glat læderoverdel, der sikrer komforten til hverdagen. Det stilede look er på mange måder klassisk, men det giver samtidig et nutidigt look, som aldrig slår fejl. Gå foråret i møde med den lækre Strutter!

Normalpris: 600,-

Sneakers til mænd

Reebok Royal Dashonic 2.0

Reebok leverer gang på gang sneakers og sko, der leder tankerne hen på sport og komfort. Med Royal Dashonic 2.0 kombinerer det populære brand et retro 90’er look med den sporty stil – og giver dig moderne detaljer, der sikrer skøn åndbarhed og bevægelighed. Sneakerens dejligt lette mellemsål giver dig skøn støddæmpning, og når du trækker skoen på, kommer du til at mærke, du er klar til forårsmånederne. For du kommer til at glæde dig til at møde hver eneste forårsdag med Reebok på fødderne.

Normalpris: 550,-


Asics GEL-Kayano 5 360
Har du brug for en sneaker, hvor komfort og stil går op i en højere enhed? Med Asics’ GEL-Kayano 5 360 er en løbesko redesignet og lavet til en utrolig stilet sneaker. GEL-Kayano’en er en af løbernes store favoritter til løberuterne, men i denne version er hverdagsstilen sikret fuldstændig, og Asics’ teknologier er stadigvæk intakte. GEL-teknologien sikrer støddæmpningen konstant, så du kommer til at føle dig flyvende. Sneakeren giver et retroinspireret look, er dejlig let og sikrer stabilitet og support dagen lang.

Normalpris: 1.300,-

Sneakers til børn

Nike Court Borough 2

 

Denne sneaker fra Nike giver ungerne den komfort, de har brug for i hverdagen, når der skal hygges i skolegården eller med vennerne efter skole. Den sikrer også den cool og sporty stil, for det der sporty look bliver blandet med noget minimalistisk og klassisk, som bare virker. Den hvide farve er lidt sjovere end tidligere, nu når foråret og det mere friske vejr begynder at tilsmile os, men Nikes Court Borough 2 fås også i sort. Den giver god støtte til anklen, og ydersålen giver lækker stabilitet og greb. Suveræn komfort og stil til hverdagen.

Normalpris: 450,-

adidas Questar Flow

 

Endnu et mærke, der altid har meget at byde på, når det kommer til sneakers, er adidas. Og på børnefronten leverer adidas geniale sneakers gang på gang. Med den løbeinspirerede Questar Flow får ungerne en sneaker, som giver dejlig fleksibilitet, så de mange bevægelser bliver lette som en leg. Mellemsålen er blød som en pude, mens ydersålen leverer godt greb, komfort og fin støddæmpning. Det stilede look, den behagelige overdel og det gode fit er perfekt til hverdagsbrug.

Normalpris: 500,-


 

Hold dine sneakers rene

Husk skopleje

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo