Gå til forside

 

 

Sneakers

til efteråret

 

Vi inspirerer

5 sneakers til efteråret

Bladene falder af træerne, dagene begynder at blive lidt mørkere, og temperaturen bliver en god sjat koldere. Efteråret er over os, men det betyder ikke, at dine sneakers skal gemmes væk i garderoben. For det er næsten altid sneakers-vejr – og her har vi 5 sneakers til de næste måneder, hvor den smukke efterårssol inviterer til hyggelige gåture. Og her skal føddernes komfort selvfølgelig være i top.

adidas VL Court 2.0

 

Både mænd og kvinder kan trække den lækre VL Court 2.0 fra adidas på fødderne, når der skal gang i efterårsturene, og den skønne hverdagskomfort skal sikres. Det tidløse look, som sneakeren byder på, giver et stilrent udtryk, og den behagelige overdel giver dig en overlegen og lækker komfort.

 

Find den her!

Asics Japan S

 

Asics er også klar til at gå ture med dig, når efterårssolen står højt på himlen. Den populære Japan S-sneaker tager dig stilfuldt gennem dagen med det lette og komfortable design. Det elegante læderlook og enkle udtryk passer perfekt til hverdagen. Skoene, som er til kvinder, har en polstret fodseng og en fleksibel gummiydersål, der giver ekstra god komfort.

 

Find den her!

adidas Courtmaster

 

Courtmaster fra adidas sikrer den sporty stil til hverdagen. Skoens design er inspireret af tennisbanens rene linjer - og det er vigtigt! Den har en skummellemsål, der giver en dejlig blød støddæmpning, som nærmest inviterer til bevægelse, som var du midt i en tenniskamp. Sneakeren er til mænd og har en slidstærk sål i gummi.

 

Find den her!

 

Hold dine sneakers rene - læs guiden Sådan renser du dine sneakers.

Sneakers til ungerne

Nike Blazer

 

Hvis du er på udkig efter en rigtig sej sko til ungerne, bør du tage et kig på den stilede Blazer fra Nike. Den har en overdel med både læder og kunstlæder, som sikrer hverdagsstilen i skolegården. Den er lige så komfortabel, som den ser cool ud. Den har skøn stødabsorbering og et godt greb i overfladen, som den slidstærke ydersål sørger for. Sneakeren er til piger.

 

Find den her!

adidas Hoops 2.0

 

Til både drenge og piger kan du få fingrene i et par Hoops 2.0 fra adidas. Hoops fra adidas er en skøn sneaker, der henter sit design fra basket-banerne. Hoops fås både i versioner med snørebånd og i versioner med velcro. Vælg den udgave, der passer bedst til netop dine unger, så de kan få den maksimale komfort ud af dagen.

 

Find den her!

 

Så skulle du gerne være en smule bedre klædt på til årstiden. Og hvis du ikke har fundet det par sneakers til dig eller ungerne, som du lige stod og manglede, kan du tage et kig på vores store udvalg af sneakers her på SPORTMASTER.dk. Så skal du nok finde noget, som du kan forkæle dine fødder med her til den smukke efterårstid.

 


 

Hold dine sneakers rene

Husk skopleje

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo