Gå til forside
 
 
9. december 2019

5 julegaveidéer

til løberen

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 5 bud på julegaver til personen, der holder af at løbe, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Garmin Forerunner 645 Music

Er der noget bedre end en løbetur med sød julemusik i ørene og et skønt GPS-smartwatch om håndleddet? Det bliver nemt at finde ud af, hvis Garmins Forerunner 645 Music ligger klar under træet den 24. december. Løbeuret kan have op til 500 sange liggende og kan nemt forbindes med et par Bluetooth-hørebøffer. Lad musikken motivere!

3.800,-  2.299,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

Nike Shield løbejakke

Vejret og årstiden behøver ikke sætte en stopper for ens løb. Med en lækker løbejakke fra Nike Shield under juletræet kan motivationen vende tilbage – den sørger nemlig for, at vejret og årstiden ikke bliver en udfordring. Vi anbefaler en Nike Shield løbejakke, hvis du leder efter en julegave til personen, der elsker at løbe.

Til kvinder - 1.000,-Til mænd - 1.400,-
  
Shop nuShop nu

 


 

Invalid widget

3

adidas Ultra BOOST 20

Leder du efter julegaven, der gør fødder lykkelige? adidas har lige lanceret deres nye Ultra BOOST 20, som er en løbesko, der sikrer komfort, støtte og BOOST. Med adidas Ultra BOOST 20 vil løbeturen føles som en svævetur. Gør løberen svævende til jul – giv et par adidas Ultra BOOST 20 i julegave!

1.500,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Nike Pro Baselayer

Det tætte fit, den sikre stil og den bløde fornemmelse, som Nike Pro giver, svigter aldrig, og derfor er baselayer fra Nike Pro også en ideel julegave at give til personen, der holder af at løbe. Nike Pro baselayer kan anvendes til løbeturene hele året rundt, og fås både med varmeskabende og kølende effekt. Nike Pro baselayer er løberens perfekte træningsmakker.

Fra 200,- til 450,-Shop nu

 


 

Invalid widget

5

Saysky Blaze Tights

Hvad er en perfekt julegave til løberen? – vores bud er et par uundværlige løbetights. Med de nye Saysky Blaze Tights bliver det lidt sjovere at ramme løbestierne. Tightsene holder løberen tør og komfortabel under løbeturen, og med de to sølvreflekterende Saysky stjerner forbliver man også synlig, selv når der løbes efter solnedgang.

800,-Shop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo