Hvad søger du?

 
 
4. december 2019

5 julegaveidéer

til hende

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 5 bud på julegaver til kvinder, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Casall Gold Seamless Tank Top & Tights

Kan man sige juletid uden at sige yogatid? Ja. Men med et sømløst sæt træningstøj fra Casall bliver det hurtigt yogatid året rundt. Svenske Casall laver skønt træningstøj til kvinder, og med sådan et sæt under træet er hun klar til “Den Stående Bjergstilling”, “Krigeren”, “Den Halve Bro” og alle de andre stillinger, som yogaens verden byder på. Det sidder tæt og behagelig på kroppen, og det kan selvfølgelig også bruges til andet træning end yoga.

Tank Top - 600,-Tights - 900,-
  
Shop nuShop nu

 


 

2

New Balance X-90 Reconstructed

New Balance laver nogle af de mest stilede sneakers på markedet. X-90 Reconstructed laver ikke om på det faktum. Og stil er ikke det hele. Dette par til kvinder er super behagelige, og skummet i mellemsålen giver skøn støddæmpning til hverdagen. Og sådan en skotøjsæske under træet fylder da også flot og grundigt.

850,-Shop nu

 


 

3

Garmin Vivomove 3S

Det nye og stilede Vivomove 3S fra Garmin er netop landet hos SPORTMASTER. Det er et såkaldt hybrid-smartwatch, som kombinerer det traditionelle design fra et analogt ur med evnerne fra et smartwatch. For med et swipe på skærmen kan du få en masse data fra din hverdag, som bliver målt af den håndledsbaserede pulsmåler. Uret kan også kædes sammen med din kompatible smartphone, så du kan tilslutte GPS til dit håndled.

2.100,-Shop nu

 


 

4

Nike Floral Sports BH

Denne skønne sports-bh fra Nike gør træningen til en sand fornøjelse. For julestemningen sikres da, når pakken bliver åbnet og sådan en elastisk sports-bh med lækkert blomsterdesign, medium støtte og svedtransporterende egenskaber dukker op. Den er perfekt til træning, løb og crossfit - og den sidder intet mindre end fantastisk.

300,-Shop nu

 


 

5

adidas Ultra BOOST 20

Leder du efter julegaven, der gør hendes fødder lykkelige? adidas har lige lanceret deres nye Ultra BOOST 20, som er en løbesko, der sikrer komfort, støtte og BOOST. Skoen kommer i flere varianter, og kan anvendes til løbeturen såvel som i hverdagen. Med Ultra BOOST 20 vil hendes løbetur føles som en svævetur. Gør hende svævende til jul – giv hende et par adidas Ultra BOOST 20 i julegave!

1.500,-Shop nu

 


 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: