Hvad søger du?

 
 
4. december 2019

5 julegaveidéer

til ham

Så skal der jules! Hjerternes fest er over os, og det er jo intet mindre end en fantastisk anledning til både at sprede kærlighed og være i gavehumør. Julestemningen bliver jo lige lidt skønnere af de gaver, så her giver vi dig 5 gode bud på julegaver til manden. Så kan han gå og glæde sig til den 24. december - og måske er det endda en sporty gave, som kan få ham til at finde formen igen efter en god omgang julekonfekt, flæskesteg og brune kartofler.

1

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire

Er der noget bedre end en løbetur med sød julemusik i ørene og et skønt GPS-smartwatch om håndleddet? Det bliver nemt at finde ud af, hvis Garmins Fenix 5 Plus Sapphire multisportsur ligger klar under træet den 24. december. Løbeuret kan have op til 500 sange liggende og kan nemt forbindes med et par Bluetooth-hørebøffer. Lad musikken motivere!

7.100,-  3.899,-Shop nu

 


 

2

Klubtrøjen fra hans yndlingshold

En fodboldtrøje under træet er i den grad et hit hos fodboldelskeren. Altså hvis du vælger det rigtige hold! Her hos SPORTMASTER har vi utrolig mange trøjer fra en række hold, så der er en god chance for, at trøjen fra yndlingsholdet kan ligge klar den 24. december.Vi har et bredt udvalg af fodboldtrøjer fra alle de populære klubber fra både ind- og udland - om det så er Brøndbys hjemmebanetrøje eller 3. trøjen fra FC Barcelona.

Fra 550,- til 1050,-Shop nu

 


 

3

Nike Sportswear Sherpa Fleece Jacket

Det her bliver en af de mere stilede julegaver. For med Nikes Sherpa fleecejakke møder streetwear den ultimative komfort. Den er blød, og den har dejlig varme, så vinteren bliver lidt hyggeligere og nemmere at komme igennem. Det er den perfekte julegave til manden, der kan føle sig godt tilpas i en fleecejakke inspireret af de glade 70’ere.

800,-Shop nu

 


 

4

New Balance 997H

New Balance laver nogle af de mest stilede sneakers på markedet. 997H laver ikke om på det faktum. Og stil er ikke det hele. Dette par til mænd har skønt skum i mellemsålen, der giver skøn støddæmpning til hverdagen - så er komforten sikret! Og sådan en skotøjsæske under træet fylder da også flot og grundigt.

750,-Shop nu

 


 

5

The North Face Cryptic Rygsæk

The North Face har lavet denne lækre allround-rygsæk, som kan bruges til en række forskelligt. Den er perfekt til arbejdet, skolen eller endda vandreturen. Den har også en polstret lomme til en laptop. Den er også praktisk i juledagene, for man kan lægge sine julegaver i den, når man skal hjem efter en god gang julehygge den 24. december.

650,-Shop nu

 


 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: