Gå til forside
 
 
9. december 2019

5 julegaveidéer

til fodboldspilleren

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 5 bud på julegaver til personen, der holder af at spille fodbold, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

adidas Uniforia League Fodbold M. Boks

EM 2020 nærmer sig, og derfor er den nye EM-bold fra adidas intet mindre end den perfekte julegave til de fodboldinteresserede. Du kan købe Uniforia i forskellige versioner – i forskellige prisklasser. Alle bolde er selvfølgelig fremragende. Så spark julen i gang med adidas Uniforia – den officielle bold til EM 2020.

300,-  249,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

adidas X 19.1 FG/AG Encryption Pack

Fodboldstøvlerne X 19.1 fra adidas er støvlen til fodboldspilleren, som aldrig er bange for at gå forrest, når sejren skal i hus, og når forsvaret skal nedbrydes. Støvlen har blandt andet ultralette Speedframe-ydersåler, 3D-støbt hæl og FG/AG-knopsystem – med andre ord en ideel julegave til fodboldspilleren.

1.700,-Shop nu

 


 

Invalid widget

3

Klubtrøjen fra yndlingsholdet

En fodboldtrøje under træet er i den grad et hit hos fodboldelskeren. Altså hvis du vælger det rigtige hold! Her hos SPORTMASTER har vi utrolig mange trøjer fra en række hold, så der er en god chance for, at trøjen fra yndlingsholdet kan ligge klar den 24. december. Vi har et bredt udvalg af fodboldtrøjer fra alle de populære klubber fra både ind- og udland - om det så er Brøndbys hjemmebanetrøje eller 3. trøjen fra FC Barcelona.

Fra 550,- til 1050,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Nike Pro Baselayer

Det tætte fit, den sikre stil og den bløde fornemmelse, som Nike Pro giver, svigter aldrig, og derfor er baselayer fra Nike Pro også en ideel julegave at give til fodboldspilleren. Nike Pro baselayer kan anvendes året rundt - både til indendørs- såvel som udendørs fodbold, og fås både med varmeskabende og kølende effekt. Nike Pro baselayer er fodboldspillerens perfekte træningsmakker.

Fra 200,- til 450,-Shop nu

 


 

Invalid widget

5

Nike Therma Academy Winter Warrior Træningsbukser

Fodbold skal spilles året rundt, og en ægte fodboldkriger går da heller ikke i hi fra fodboldbanen, når vejret begynder at blive lidt udfordrende, klamt og koldt. Med det rette udstyr bliver det lidt nemmere at trodse det dårlige vejr. Derfor anbefaler vi Nike Therma Academy Winter Warrior træningsbukser som julegave til fodboldspilleren, da de sørger for at fodboldspilleren kan det han/hun elsker året rundt – nemlig at spille fodbold.

400,-Shop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo