Gå til forside
 
 
9. december 2019

5 julegaveidéer

til fitness-elskeren

Vi slipper julemagien løs, for hjerternes fest er over os! Lige præcis i denne måned finder vi alle sammen lige nogle ekstra anledninger frem til at forkæle dem, vi elsker. Og en gave eller to plejer at være en fremragende måde at sørge for juleglæde. For julestemningen skal da sikres! Herunder får du 5 bud på julegaver til personen, der elsker fitness, som kan ligge klar under træet, når juleaften rammer. Nogle af gaverne kan endda være med til at finde motivationen frem til at dyrke lidt sport, når julemaden er blevet velfordøjet.

1

Garmin Venu Smartwatch

Giv den perfekte træningsmakker i julegave – et Garmin Venu GPS-smartwatch. Uret har flere smarte funktioner, heriblandt brugerdefineret træning, animerede træningsprogrammer og en indbygget coach. Glemt musik – intet problem, for med Garmin Venu kan fitness-elskeren høre musik direkte fra sit ur. Med dette smartwatch under juletræet skal det nok blive en glædelig jul.

3.000,-Shop nu

 


 

Invalid widget

2

Nike Pro Tights

Hvad er en perfekt julegave til fitness-elskeren? – vores bud er et par uundværlige løbetights fra Nike Pro. Det tætte fit, den sikre stil og den bløde fornemmelse, som Nike Pro giver, svigter aldrig. Nike Pro tights bliver den perfekte fitness-makker og skal nok blive et sikkert julegavehit hos fitness-elskeren.

350,-  249,-Shop nu

 


 

Invalid widget

3

Nike Pro AeroAdapt Indy Sports-BH

Skal du finde en julegave til kvinden, som elsker at dyrke fitness? Du går aldrig galt i byen med en sports-bh. Vi anbefaler Nike Pro AeroAdapt Indy sports-bh, da det er den ideelle sports-bh til fitness-elskeren. Sport-bh’en er fremstillet i et materiale, som leder sveden og fugten væk fra kroppen, men sørger stadig for en behagelig varme, når kroppen begynder at nedkøle efter en intens træning. Alt i alt en perfekt julegave til fitness-elskeren.

350,-  280,-Shop nu

 


 

Invalid widget

4

Casall Træningselastikker

Fitnessudstyr, heriblandt træningselastikker, er inden for de sidste par år blevet ret populære blandt fitness-elskere. Så skal du finde en gave til en sand fitness-elsker, så er træningselastikker fra Casall et godt bud. Casall træningselastikker fås i flere varianter, de er lette at opbevare og suveræne til både styrketræning, genoptræning og opvarmning af musklerne.

Fra 120,- til 250,-Shop nu

 


 

Invalid widget

5

Under Armour Gametime ColdGear Træningstrøje & Tights

Skab juleglæde under gaveoppakningen – giv en Under Armour Gametime ColdGear træningstrøje samt tilhørende tights. Trøjen og tightsene er i et tætsiddende, behageligt stof, som sikrer at sveden ledes væk og tøjet holdes tørt – hvilket gør dette til et ideelt træningssæt til en intens træningssession, og dermed en perfekt gave til fitness-elskeren.

Trøje - 600,-Tights - 550,-
  
Shop nuShop nu

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo