4. december 2019

5 julegaveidéer

til Børnene

Julemagien er især stærk hos børnene. Børn landet over sidder i spænding og med julelys i øjnene og glæder sig til den 24. december. Og selvom de vel nærmest er sikret mandelgaven år efter år, skal de da have lidt mere end det. Derfor har vi her samlet 5 gode bud på nogle lækre og sporty julegaver, som ungerne kan blive glade for, når dans om juletræet er et overstået kapitel.

1

adidas Uniforia League Fodbold M. Boks

EM 2020 nærmer sig, og derfor er den nye EM-bold fra adidas intet mindre end den perfekte julegave til de fodboldinteresserede børn. Du kan købe Uniforia i forskellige versioner – i forskellige prisklasser. Alle bolde er selvfølgelig fremragende. Så spark julen i gang med adidas Uniforia – den officielle bold til EM 2020.

300,-  249,-Shop nu

 


 

2

adidas Condivo 20 Træningsbukser

En klassiker til under juletræet er træningsbukser fra adidas, og derfor er adidas Condivo 20 træningsbukser et god bud på en ideel julegave til børnene. Træningsbukserne kan bruges til lidt af hvert. De er skønne til træning, og til hverdagshyggen er de et sikkert hit - især til at slappe af dagene efter jul.

350,-  249,-Shop nu

 


 

3

Nike Court Borough Mid 2

Leder du efter de perfekte sneakers, som du kan give i julegave? Så er Nike Court Borough Mid 2 måske lige sagen. De har et klassisk stilet design og kan både anvendes af piger såvel som drenge. Herudover kan vinterens kulde bare komme an, for skoene er med for og sikrer derfor en behagelig temperatur på fødderne. Ungerne kommer til at have det skønt i disse sneakers.

Fra 400,- til 600,-Shop nu

 


 

4

Klubtrøjen fra yndlingsholdet

Er fodbold et hit hos den eller dem, du skal købe julegave til? Hvis ja, så vil en klubtrøje fra yndlingsklubben helt sikkert være et hit! Vi har et bredt udvalg af fodboldtrøjer til børn fra alle de populære klubber fra både ind- og udland - om det så er hjemmebanetrøjen for FC København eller 3. trøjen fra FC Barcelona.

Fra 500,- til 600,-Shop nu

 


 

5

Nike Pro Warm Tights

Decemberkulden har ramt Danmark, men dette skal ikke sætte en stopper for, at børnene hopper i sportstøjet. Med Nike Pro Warm Tights sikres varmen samt komforten under træningen, selvom vejret vil det anderledes. Disse tights findes i to farver - begge med det fineste farverige design. Det er perfekt til piger! Så leder du efter en julegave til den sporty pige, så er Nike Pro Warm Tights et sikkert hit.

350,-  280,-Shop nu

 


 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: