Pris

ranges from 499 to 1600

kr. —
kr.

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Løbesko til mænd

 
På SPORTMASTER.dk finder du et stort udvalg af løbesko til mænd. Vi har en masse forskellige mærker som Asics, Nike, adidas, Fivefingers og Salomon, der hver især producerer forskellige typer løbesko til forskellige behov.
 
Sortimentet rummer både billige løbesko, lidt mere avancerede løbesko samt løbesko til de mange forskellige typer af både løbere og terræn. Derudover kan du let filtrere sortimentet ud fra hvilke løbesko du er på jagt efter. Vi har nemlig inddelt alle skoene i kategorier i forhold til din løbestil, således at du f.eks. let kan ekskludere alle pronations løbesko, hvis det ikke er denne type løbesko du søger.
 
Hvis du er i tvivl om hvilken løbesko du skal bruge, er du meget velkommen til  at kigge forbi én af vores butikker og få foretaget en løbestils test. Vi har uddannet personale med stor indsigt i løbeverden i alle vores butikker og gennemgår gladelig din løbestil fra a-z, således at det sikres at du får fingrene i de helt rigtige løbesko.
 
I SPORTMASTER tilbyder vi tilmed 30 dages tilfredshedsgaranti på alle løbesko. Dette betyder at du kan tage skoene i brug i op til 30 dage, for at finde ud af om de er noget for dig. Er det ikke tilfældet, kan du ombytte dem til en anden model i butikken.
 
Vi anbefaler at du er varsom når du tager dine nye løbesko i brug. Her er det vigtigt at du ikke øger træningsmængden markant, da det øger risikoen for skader. Derudover skal du også vær opmærksom på hvorvidt løbeskoene er tilpasset din løbestil, da dette kan have stor indflydelse på hvilke muskelgrupper, der belastes. Et skifte fra pronations løbesko til barefoot løbesko vil f.eks. aktivere nogle andre muskelgrupper, hvorfor man skal være tålmodig og opmærksom på ikke at øge træningsmængden markant.
 
Sammenligner man med andre sportsgrene er det ikke meget udstyr man skal bruge ved almindelige løbetræning. Til gengæld er det vigtigt at have de rigtige sko, samt at holde øje med at de ikke slides helt ned. Det kan nemlig være svært at se, men en god tommelfingerregel er at løbesko cirka holder 1000 km.  Det kan dog være svært at vurdere hvor mange kilometer du har løbet i skoene og derfor er det en god idé at tage et jævnligt kig på løbeskoens mellemsål. Mellemsålen er fyldt med små huller, der virker stødabsorberende. Den masses sammen af din vægt hver gang du tager et skridt og efterhånden som den slides mister den evnen til at rejse sig igen og her er det tid til at skifte skoene ud.
 
Alle løbeskoene i sortimentet på SPORTMASTER.dk er på lager til dag-til-dag levering. Bestil dem i dag, så er du godt løbende inden længe.