Gå til forside

Find det rette
baselayer fra Nike Pro

Fokus, komfort og beskyttelse. Det er tre punkter, der er kendetegnende ved det skønne gear fra Nike Pro. Efterhånden er kollektionerne af lækre baselayers blevet en del af utroligt mange idrætsudøveres træningssessioner - og det er der selvfølgelig en grund til. For Nike har udviklet den ene kollektion af baselayers efter den anden, som sørger for at eliminere de forstyrrende elementer, der måtte prøve at vanskeliggøre tingene for dig og din sport. Baselayers er basislaget af tøj, du har på, når du træner. Det er en form for sportsundertøj – og her excellerer Nike.

Det tætte fit, den sikre stil og den bløde fornemmelse, som Nike Pro giver, svigter dig aldrig – hverken når det er forår, sommer, efterår eller vinter. Det kan give dig svedtransporterende egenskaber, kompressionsfit, åndbarhed og meget andet. Læs videre for at finde ud af, hvordan og hvorfor Nike Pro kan blive din perfekte træningsmakker.

Klar til vinteren og den kolde tid? Af åbenlyse årsager kan de færreste lide at fryse – og med Nike Pro serierne Warm, Therma eller Hyperwarm kan du lettere gøre de kolde måneder til nogle varme nogen af slagsen. Serierne har nemlig varmeskabende funktioner, som sikrer at kulde og frost ikke bliver en hindring for din træning. Hvad er forskellen på de tre serier? Therma og Hyperwarm er til dig, der ønsker lidt ekstra varmefunktion.

Nike Pro Baselayer

med varmende egenskab

Med disse lækre baselayers skal du ikke være bange for at bevæge dig ud i kulden – du kommer nemlig ikke til at mærke den. Du kommer til at holde på varmen uden at overophede, når du fx vil ud og løbe en tur i minusgrader, ud på diverse outdoor-eventyr eller spille fodbold. Nike Pro's forskellige Warm-serier sikrer, at vejret ikke står i vejen for dig og dine mål, når du vil træne. Det beskytter dig mod kulde og vind.

Hos SPORTMASTER kan du blandt andet finde tights, trøjer og toppe, som nok skal gøre din træning lidt sjovere, selvom kulden forsøger at bide. For lav temperatur skal da ikke være det, der holder dig hjemme, hvis du har lyst til at løbe en tur eller tage til fodboldtræning.

Både fodbold i slutningen af året og fodboldopstarten i et nyt år kan være bidende kold, når man render rundt efter bolden en aften i det klamme november- eller februarvejr. Det kan være blæsende, regnfuldt og koldt som bare pokker. Men de forskellige Warm-serier fra Nike Pro kan du trodse elementerne med diverse baselayers, så de kedelige forhold bliver mere anstændige for dig og din krop, så hverken din lyst, dit spil eller dine præstationer bliver hæmmet, når du træder ind på fodboldbanen.

Det samme gælder, hvis du vil afsted på dine løbeture. Du holder varmen i kulden, men du bliver ikke overophedet, mens du tilbagelægger kilometer efter kilometer. De komfortable lag fra Nike Pro Warm-serierne skal nok sikre, at din temperatur er lige, som den skal være, når du løber rundt på dine ruter.

 

Med de varmeskabende egenskaber, som du får med Nike Pro, bliver du klar til kulden.

Nike Pro Baselayer

med kølende egenskab

LIgesom kulde kan varme også give udfordringer i forbindelse med din træning. For varmen kan sørge for, at du bliver lidt mere svedig, varm og klam, end du håbede på. Men hertil har Nike udviklet to teknologier hhv. AeroAdapt og Fierce, som er bygget på baggrund af atleters behov om, at baselayer både skal kunne holde dem kolde samtid med, at de holdes varme.

 

Disse teknologier sørger for suveræn ventilation og svedtransporterende materiale, så den klamme og svedige fornemmelse nok skal forsvinde. Den tætsiddende pasform, som tøjet sørger for, har skøn åndbarhed og holder dig dejlig afkølet, selvom træningen er højintens. Når du er færdig med din intense træning, begynder kroppen automatisk at nedkøle, hvortil du kan begynde at føle dig kold, men her sikrer de to teknologier, at du beholder en behagelig varme, og herved undgår at fryse efter din træning.

Materialet i Nike Pro AeroAdapt og Fierce leder sveden og fugten væk fra kroppen, så du kommer til at føle dig afkølet, tør og i det hele taget komfortabel, når du er i gang med din træning. Tøjet har ofte zoner eller paneler med mesh, som sørger for at give øget åndbarhed og gøre ventilationen endnu bedre. Det er skønt at have på, når solen har fået temperaturen til at stige.

Hos SPORTMASTER kan du blandt andet finde tights, trøjer og toppe, som nok skal gøre din træning lidt sjovere, selvom varmen er i top. For temperaturen skal da ikke være det, der stopper din træning.

Nike Pro AeroAdapt og Fierce kan anvendes til en række sportsgrene. Når det er tid til en omgang fitness udenfor eller i træningscentret, er AeroAdapt og Fierce perfekt til at klare de svedige sessioner. Det samme gør sig gældende på fodboldbanen og på din løbetur. Åndbarheden og de svedtransporterende egenskaber sikrer, at du kan fokusere på dit løft, dit løb og dine forskellige øvelser i stedet for at skulle tænke over, hvor tung, klam og svedig du bliver af dine aktiviteter.

 

Med Nike Pro AeroAdapt og Fierce bliver du klar til varmen.

Nike Pro til fitness

Nike Pro passer perfekt til fitness og crossfit. Med Nike Pro på kroppen i træningscentret eller til udendørs træning kommer du nemlig ikke til at gå galt i byen. Det tætsiddende fit giver den ultimative komfort, når der skal løftes og laves cardio – og med de svedtransporterende egenskaber og det lette materiale bliver træningen skønnere end nogensinde.

Nike Pro til fodbold

 

Hop i en Warm-baselayer, når sneen er begyndt at dale, når temperaturen er faldet, og når solen nærmest er gået ned igen, før den er stået op. Nike Pro Warm varmer dig uden at overophede dig, og det passer perfekt til fodboldtræningen og kampene, som bliver spillet i de kolde måneder.

AeroAdapt eller Fierce passer også perfekt til fodbold, når solen sørger for, at det ikke bare er dine aktiviteter, der gør dig svedig, men også det varme vejr. De svedtransporterende egenskaber og det åndbare materiale gør dit spil på fodboldbanen mere fokuseret.

 

Nike Pro til løb

 

Det samme gør sig gældende med Nike Pro til løbeturen. Warm til løbeturene i kulden – og AeroAdapt/Fierce til løbeturene i varmen. Du kan også anvende de helt normale versioner af Nike Pro til både fodbold og løb. Nike Pro-materialet og egenskaberne giver dig mulighed for at fokusere på din sport – i stedet for at skulle fokusere på, hvorfor vejret eller dit fit skal stå i vejen for dine resultater og din motivation.

Perfekt til en række sportsgrene

Du kan også trække i gear fra Nike Pro til en række andre sportsgrene. Det kan fx bruges til basketball, boksning og volleyball, hvor den tætsiddende og bløde fornemmelse sikrer komforten til træning og til kamp. De svedtransporterende egenskaber sørger for, at du ikke skal fokusere på den svedige og klamme fornemmelse – du kan i stedet fokusere på spillet og dine egne præstationer og resultater. En baselayer fra Nike Pro bliver din perfekte makker.

Vi har Nike Pro tights, trøjer og shorts, som er perfekte baselayers til diverse sportsgrene – Nike Pro AeroAdapt/Fierce til når du har brug for at holde dig nedkølet, Warm til den kolde tid – og en række standard Nike Pro til helt generelt brug. Det finder du både på SPORTMASTER.dk og i vores butikker.

Nike Pro til børn

Det er selvfølgelig ikke kun voksne, som kan have god gavn af Nike Pro – ungerne kan også være med. Derfor har vi en række Nike Pro-lækkerier til børn, som de kan bruge til fodbold, basketball, løb, fitness, gymnastik – og som passer perfekt til idrætstimerne i skolen. Nike Pro til børn giver den samme gode følelse, som Nike Pro til voksne sikrer. Brug det både, når det er varmt, og når det er koldt. Det er altid lidt sjovere at dyrke sport, når du kan fokusere på sporten.

Klar til at shoppe
Nike Pro?

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo