Gå til forside

Guide til Casall Tools

Træning i hjemmet

I denne guide fortæller vi, hvordan du med Casalls træningsredskaber kan få fremragende muligheder for at lave hjemmetræning. For med Casall Tools får du helt og aldeles mulighed for at tage styringen over tempo og niveau med en masse forskelligt udstyr, som du nemt kan hive frem, når det er tid til træning – og nemt gemme væk, når træningen er overstået. Hvad enten du vil lave solhilsner på gulvet, styrketræne arme og ryg eller lave øvelser med træningselastik, så kan du få fingrene i det her hos SPORTMASTER.

Svenske Casall har lavet sports- og træningsudstyr siden 1980’erne, og siden da er det kun gået én vej. For det skønne brand skaber nu en række produkter til mange former for træning – udstyr der bliver udviklet i samarbejde med atleter og eksperter, så du er sikker på, at dit udstyr er helt i top, hvad enten det handler om yoga, fitness eller andet. Læs videre for at få overblik over, hvordan Casall Tools kan sikre den gode træning i dit hjem – for der er både noget til yoga, styrketræning, restituering og meget andet.

Casall Tools - Perfekt til en række formål
Yoga
– Solhilsner og alle de andre stillinger

Du kan bruge Casalls træningsredskaber til en række forskellige former for motion. En aktivitet, der både kan udføres i hjemmet eller i diverse motionscentre, er yoga. Intensitetsniveauet kan være meget forskelligt, når det kommer til yoga, men med en træningsmåtte fra Casall kan du helt selv styre tempoet fx hjemme i stuen. Her hos SPORTMASTER har vi en række yogamåtter i forskellige mål. Så kan du lave ”Den Stående Bjergstilling”, ”Træet”, ”Krigeren” og ”Hunden med Hovedet Nedad” derhjemme i lige præcis det tempo, du har lyst til. Yogastillingerne kan bruges til at strække ud, berolige dit system og give ny energi til kroppen - og kan også være højintens og hård træning. Yoga handler i store træk om at hvile i forskellige stillinger og samtidig holde fokus på dit åndedræt. Det kan du gøre med en række af Casalls yogaprodukter.

Måtterne har forskellige mål – nogle er tykke, mens andre er tynde. De har også forskellige farver, materialer og længder. Tykkelsen kan være afgørende for, hvor komfortabelt du ligger. Er den for tynd kan det føre til smerter, mens en yogamåtte, der er for tyk, kan have dårlig indflydelse på din balance, som ellers er så vigtig, når du dyrker yoga.

Styrketræning
- Træn arme, ryg og meget mere

Her hos SPORTMASTER kan du også finde en række produkter, som giver dig mulighed for at styrketræne i hjemmet. Så behøver du ikke tage ned i centret for at give den gas med vægtene. Du kan nemt og hurtigt finde vægtene, hvad enten de ligger under sengen, henne i hjørnet eller et helt tredje sted. Casall har det meste. Med håndvægte får du en af de mest effektive værktøjer til at øge din muskelmasse og definere musklerne. Casalls håndvægte har ergonomisk greb, og du kan få dem med forskellig vægt, så de passer netop til dig og din træning.

Restituering
– Varm op, stræk ud og genoplad batterierne

Noget træningsudstyr er perfekt til at give dine muskler den ro, der skal til for at komme ned på jorden efter en hård omgang træning, mens andet udstyr varmer dig op, strækker dig ud og i det hele taget bare sikrer din krop suveræn komfort. Du kan bruge en foam roller til en række aktiviteter, når du skal dyrke motion. En af de helt væsentlige egenskaber er dens mulighed for at løsne op i musklerne, når du fx har løbet en tur eller dyrket andre former for motion og træning. Du kan stimulere bestemte trykpunkter på kroppen, du kan lave forskellige maveøvelser, eller du kan massere dine muskler med en foam roller. Den sikrer dig i hvert fald velvære og komfort.

Du kan også med fordel anskaffe dig en træningselastik fra Casall her hos SPORTMASTER. De kan bruges til ufatteligt mange træningsformer – det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du kan få elastikker med og uden håndtag, og de fås også med forskellige styrker. De kan benyttes til yoga, pilates, aerobic, styrketræning, genoptræning, opvarmning, udstrækning og meget mere. De er lette at opbevare og transportere rundt, hvis det er behovet. De overbelaster hverken muskler eller led og giver en ideel måde at holde dig i form på.

Tjek vores store udvalg -
find det, der passer til dine behov

Træningsbehovene er forskellige fra person til person, og derfor er der selvfølgelig mulighed for at få fingrene i en række forskellige produkter til de enkelte træningsformer. Og med Casalls brede pallette af udstyr til hjemmet kan du forhåbentlig finde det, som tilfredsstiller dine behov. Herunder kan du få et overblik over mange af de produkter, som du kan skaffe fra Casall her hos SPORTMASTER.

Træningselastikker

Træningselastiskker eller ”exertube”, som de også ofte kaldes, er et skånsomt og effektivt træningsredskab. Casall tilbyder en række forskellige typer, som du kan få fingrene i her hos SPORTMASTER. Nogle har håndtag, mens andre blot er elastikker. De er lette at opbevare eller endda have med dig, hvis du fx vil have dem med på ferie. Suveræne til både styrketræning, genoptræning og opvarmning af musklerne.

Håndvægte

Vil du træne musklerne i dine arme, mens du er derhjemme? Med et par håndvægte fra Casall kan du træne en række forskellige muskelgrupper i hjemmet - biceps, triceps, skuldre og mange andre muskelgrupper.

Yogamåtter

Vi har mange forskellige yogamåtter her hos SPORTMASTER. Måttens tykkelse kan være afgørende for komfort og balance, så vælg en måtte, der passer til netop dig. Her hos SPORTMASTER kan du købe en række forskellige yogamåtter fra Casall, mens der også er rig mulighed for at skaffe tøj, der passer perfekt til yogastillingerne.

 
Motionstilbehør

Vi har en række forskelligt motionsudstyr til hverdagen. Tjek fx Casalls Toning Ball, som du kan bruge som redskab til diverse øvelser for at fokusere på enkelte muskelgrupper – eller forbedre balance og mobilitet.

 

Du kan også få fingrene i Casalls Power Grip. Så får du noget af det bedste træningsudstyr til hånd- og underarmsmusklerne. Den kan bruges uanset, om du er veltrænet eller ny - eller blot vil sidde derhjemme eller på kontoret og bruge den lidt her og der.

Foam roller

Du kan bruge en foam roller til en række aktiviteter, når du skal dyrke motion. En af de helt væsentlige ting, den kan bruges til er at løsne op i musklerne, når du fx har løbet en tur eller dyrket andre former for motion. Tjek vores udvalg af foam rollers, så du kan få den wellness, du har behov for – både før, under og efter træning.

Gymnastikbolde

Her hos SPORTMASTER finder du også gymnastikbolde til din hjemmetræning. De er utroligt effektive og alsidige træningsredskaber, som er hårdføre og perfekte til træning af mave, arme og ben. Tjek udvalget af bolde fra Casall, som du let kan bruge i hjemmet.

Klar til at shoppe
Casall Tools?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo