Gå til forside

 

Hvordan vælger jeg den rigtige badmintonketcher?

Badminton er en eksplosiv og højintens sport, hvor hurtige bevægelser kombineret med teknik og slagkraft er nogle af de væsentlige faktorer i spillet. Forskellige styrker resulterer i forskellige spillestile. Derfor er det vigtigt med en ketcher, der passer til din spillestil – så du bedst muligt kan udfolde dine evner på banen. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvilke ketchertyper der passer til hvilke stile. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, inden dit næste køb af ketcher på SPORTMASTER.dk.

 

Skaftet
Valget mellem et fleksibelt eller stift skaft skal blandt andet findes ud fra, hvor rutineret en spiller, du er. Er du begynder kan du med fordel kigge efter en ketcher med et fleksibelt skaft, da det hjælper spillere med mangler i forhold til svinghastighed og underarmsrotation.

 

En mere øvet spiller vil generelt have fordel af en mellemting af et fleksibelt og stift skaft, som sætter krav til bedre slagteknik for optimal effekt. Spiller du på et højt niveau vil et stift skaft give dig den optimale power og kontrol.

 

Rammen
Valget af badmintonketcherens ramme lægger sig op af forskellige typer spillestil og forskellige typer af slag.

 

En smal ramme vil minimere luftmodstanden og sikre en hurtig reaktion, samt afvikling af slaget. Dette vil være fordelagtigt, hvis din spillestil er mere aggressiv og angrebslysten med mange offensive slag.

 

Den brede ramme betyder derimod mere boldkontrol i dine slag, hvilket giver rigtig god mening for de spillere, som står mere defensivt og gerne spillere længere og mindre eksplosive dueller. Den almindelige ramme er derfor et rigtig godt bud til allround-spilleren, som blander både den offensive og defensive spillestil på badmintonbanen.

 

Ketcherhovedet
Vægtbalancen i ketcherhovedet har samtidig også stor betydning for dine slag på banen. En hovedtung ketcher giver mere kraft i slagene, hvilket for eksempel vil være godt, hvis du er typen, der slår mange smash. Modsat vil en hovedlet ketcher give mindre slagkraft, men derimod optimere hurtigheden af ketcherføringen, som hjælper den spiller, der spiller mere fladt eller defensivt.

 

Vi håber, at du med denne vejledende guide er blevet en smule klogere på valget af din næste badmintonketcher. Se hele vores udvalg af badmintonketchere her.

 


Klar til at finde din nye

badmintonketcher?

 


 


Husk det øvrige

udstyr

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo