Menu

Slide 1 of 4
  • Garmin-vivofit Jr. 2 Marvel Avengers---2129253
  • Garmin-vivofit Jr. 2 Marvel Avengers---2129253
  • Garmin-vivofit Jr. 2 Marvel Avengers---2129253
  • Garmin-vivofit Jr. 2 Marvel Avengers---2129253

Garmin vivofit Jr. 2 Marvel Avengers(-)

Style nummer: 2129253

Sportsure og pulsure til Børn

750,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Garmin vivofit Jr. 2 Marvel Avengers

Sejt Captain America vivofit til ungerne!
Med denne cool aktivitetstracker fra Garmin på håndleddet kan ungerne finde ud af, hvor sjovt det kan være at klare opgaver i hjemmet og være fysisk aktiv. For gennem en mobil-app kan forældrene tildele opgaver og angive alarmer med aktivitetstrackeren, så børnene kan blive mindet om, at der skal laves lektier, børstes tænder, de skal gå ud med skraldet og meget mere. Og så skal det nok blive lidt sjovere at få gjort det, man skal.

Robust og elegant
Det lækre vivofit jr. 2 har en dejlig komfortabel rem og en brugertilpasset farveskærm. Det har et elegant look og er også robust, så det kan klare de strabadserne, når ungerne leger. Det kan bæres overalt – både når der leges, spilles fodbold, bades eller endda ved sengetid. Urets batteri, der kan udskiftes af brugeren, virker i mere end et år, uden man behøver at lade op.

App-eventyr med Captain America og Avengers
Med aktivitetstrackeren på håndleddet kan din lille helt spille med i et sjovt spil, som han eller hun kan avancere i, når der bliver løst flere og flere opgaver. Så kan ungerne blive inspireret og motiveret til at gøre deres bedste, når de får nye opgaver direkte på håndleddet. Eventyret foregår på mobil-appen, når opgaverne er klaret på aktivitetstrackeren – så kan man komme på fede eventyr med Captain America og de andre helte fra Avengers.

Produktdetaljer
- Hårdført ur egnet til børn og deres aktiviteter i løbet af dagen
- 1+ års batterilevetid betyder at du ikke behøver lade uret op
- Synkroniser uret med den gratis mobilapp, som omfatter forældreværktøjer, som giver mulighed for at administrere opgaver til ungerne eller planlægge alarmer
- Vandtæt og derfor svømmevenligt ur
- Ungerne kan avancere i app-eventyret Ultron’s Revenge: A Marvel Avengers Mission, når de opfylder deres daglige aktivitetsmål
- Uret registrerer skridt, søvn og den 60-minutters anbefalede daglige aktivitet