Søg i over 12.000 produkter..

Start
Medlemspris
Slide 1 of 6
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487
  • Garmin-Fenix 6 Sapphire-Black-2158487

Garmin Fenix 6 SapphireFarve: (Black)

Style nummer: 2158487

Sportsure og pulsure

6.700,-

5.399,-Medlemspris

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Garmin Fenix 6 Sapphire

Fenix 6 – Ny version af Garmins fantastiske multisportsur med ridsefri safirglas
Garmins serie af Fenix-ure er creme de la creme, når snakken falder på geniale sportsure. Og det nye Fenix 6 er selvfølgelig ikke nogen undtagelse – for det er spækket med en række skønne forbedringer. Denne model er fremstillet i diamantlignende carbon (DLC)-belagt stål. Garmins topmodel er tilbage i en ny version, og multisportsuret er klar til at være din træningsmakker døgnet rundt. Der er naturligvis suveræn GPS og håndledsbaseret pulsmåling, så du let kan holde styr på sådan cirka alt. Er du klar til at springe ud i en verden af muligheder?

En række funktioner og super kvalitet
Fenix 6-urene har en række avancerede funktioner, som gør dem til de oplagte multisportsure og outdoor-ure. For de kan nærmest alt og er bygget af kvalitetsmaterialer, som kan holde til lidt af hvert. De er bygget til enhver udfordring og til den aktive livsstil. Den forbedrede håndledsbaserede pulsmåling med Pulse Ox-sensorer måler nu også, hvor godt din krop absorberer ilt. Og mens træning og outdoor-eventyr bliver så meget sjovere, er der også en række egenskaber til hverdagen. Der er fx kontaktløs betaling med Garmin Pay og smart-notifikationer, mens Fenix 6 også har Garmin Music med Spotify og Deezer forudinstalleret, og der er plads til flere tusinde sange – perfekt til både træning og hverdag.

Suveræn træningsmakker
Et banebrydende design og en skøn ydeevne er klar til at gøre din træning og hverdag noget nemmere. Din aktive livsstil bliver blandt andet hjulpet på vej af de mange indbyggede aktivitetsprofiler til fx løb, trailløb, cykling, svømning, vandring, golf, roning, skiløb og mere til. Du kan også holde styr på dine præstationsdata ved at se avancerede træningsmålinger, der indeholder løbedynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefalinger og meget mere. Som i tidligere versioner kan du selvfølgelig også være forbundet med Garmin Connect-appen, der er Garmins store træningsunivers til dine træningsdata.

Viser vejen til succes
Med multi-GNSS-sattelitreference og outdoor-sensorer bliver det som en leg at finde vej. Og det er lige meget, om du er ude på en løbetur i byens midte eller på det vilde outdoor-eventyr – du skal nok nå målet og komme hjem igen. Fenix 6 giver dig adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.
Du kan bruge forudindlæste Topo-kort til outdoor-turen, mens uret også kan vise dig, hvilke løberuter, der er populære blandt andre løbere. Fenix 6 har endda pistenavne og sværhedsgrader til mere end 2.000 skisportssteder i hele verden. CourseView giver dig kort over mere end 41.000 golfbaner. Der bliver simpelthen sørget for, at der er styr på sagerne, når du bevæger dig ud i verden.

Forbedret batteri
De nye Fenix 6’ere har fået en markant forbedret batterilevetid i forhold til forgængerne, og der er samtidig kommet en ny og forbedret strømstyringsfunktion, så du i højere grad har kontrol over, hvornår og hvordan uret skal bruge sine kræfter. Fenix 6 og 6X har større display end tidligere versioner af Fenix, mens det nye ur også har hele 32 GB hukommelse – det er dobbelt så meget som i Fenix 5.

Produktdetaljer
- Større display end tidligere versioner samt nyt brugerinterface
- Uret er 47 mm i diameter
- Håndledsbaseret pulsmåling og Pulse Ox-sensorer giver super indsigt i dine træningsaktiviteter
- Mål træningspræstationer på fremragende vis – perfekt til løb, cykling og meget andet
- Lækker navigation med multi-GNSS-satellitreference og outdoor-sensorer
- Forlæng batterilevetiden med strømstyringsfunktionen
- Dynamic PacePro hjælper dig med at løbe smartere i forskellige typer terræn
- Topografisk kort samt kort til over 2.000 skisportssteder
- VO2max er højde- og varmejusteret
- Par uret med din kompatible smartphone for at få beskeder, alarmer og notifikationer på håndleddet
- Med Garmin Pay kan du bruge dit ur som en virtuel pung med kontaktløs betaling
- Forudinstalleret Spotify – lav playlister og lad musikken motivere dig
- Urkrans og urkasse i diamantlignende carbon (DLC)-belagt stål
- Sapphire udgave tilføjer et ridsefri safirglas

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: