Søg i over 12.000 produkter..

Start
Medlemspris
Slide 1 of 4
  • Garmin-fenix 5 Plus---2058975
  • Garmin-fenix 5 Plus---2058975
  • Garmin-fenix 5 Plus---2058975
  • Garmin-fenix 5 Plus---2058975

Garmin fenix 5 PlusFarve: (-)

Style nummer: 2058975

Sportsure og pulsure

5.900,-

3.499,-Medlemspris

Garmin-fenix 5 Plus---2058975

Garmin fenix 5 Plus

5.900,-

3.499,-

Garmin fenix 5 Plus

Garmins topmodel
Er du klar til at skrue op for niveauet? Med Garmins fenix 5 Plus får du et førsteklasses multisport GPS-ur med en række funktioner. Uret har håndledsbaseret pulsteknologi og er i den grad egnet til outdoor-eventyr. Det giver dig adgang til en effektiv måde at gøre det endnu bedre end i går – hver dag.

Din vejviser til succes
Dette robuste, velbyggede ur har indbyggede kort og navigationsfunktioner, der hjælper dig med at være orienteret og på rette kurs. Med TopoActive Europakort leveres kortdata, der er optimeret til hurtig navigation og sporing.

Perfekt træningsmakker
Urets håndledsbaserede pulsteknologi giver dig mulighed for at overvåge dine pulsdata uden at bære en brystrem. Ud over at tælle skridt og overvåge din søvn bruger uret din puls til at oplyse om forbrændte kalorier og udregne intensiteten af dine træningsaktiviteter.

Skabt til sportsmennesket
Uret er proppet med avancerede træningsfunktioner, der hjælper med at overvåge din form og præstation. Hold styr på din træningsstatistik, mål dine fremskridt og finjuster din form. Der er særlige aktivitetsprofiler til stort set alle former for træning og bevægelse, så du kan følge med i dine tider, distancer, hjertefrekvens, puls og meget mere.

Styr lyden fra dit ur
Mens du er på farten, kan du nyde din yndlingsmusik med fenix 5 Plus, hvis du forbinder uret trådløst med Bluetooth-hovedtelefoner. Så kan du efterlade telefonen derhjemme. Du kan blandt andet gemme op til 500 af dine sange direkte på dit ur.

Produktdetaljer
- Batterilevetiden er op til 12 dage i smartwatch-tilstand. Op til 18 timer i GPS-tilstand. Op til otte timer i GPS og musik og op til 42 timer i UltraTrac-tilstand.
- Indbyggede navigationssensorer og multisattelitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo) gør det muligt at spore i mere krævende omgivelser end med GPS alene
- Urkrans, knapper og bagkasse i rustfrit stål eller diamantlignende carbon (DLC) titanium
- Garmin Chroma Display farvedisplay med høj opløsning med LED-baggrundsbelysning sikrer god læsbarhed under alle lysforhold - selv i kraftigt solskin
- Synkronisering af dine aktiviteter til Garmin Connect
- Størrelsen på urets hus er 47 mm
- Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine kontanter og kort hjemme.
- Understøtter Smart Notifications, når uret parres med en kompatibel mobilenhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: