Menu

Kurv

Log ind

-44%
KUN I BUTIK
Slide 1 of 3
  • Garmin-fenix 5---2058873
  • Garmin-fenix 5---2058873
  • Garmin-fenix 5---2058873
BESTSELLER

Garmin fenix 5(-)

Style nummer: 2058873

Sportsure og pulsure

4.600,-

2.599,-

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Garmin fenix 5

Garmins topmodel
Få det store overblik og overskud med det fremragende fenix 5 fra Garmin. Det er et multisport smartwatch med GPS, håndledsbaseret pulsteknologi og en bred palet af muligheder og funktioner, som nok skal være med til at få dig til at slå gårsdagens resultatet – hver dag.

Perfekt træningsmakker
Pulsmåleren og GPS’en gør uret til et perfekt alternativ til at have en pulsmålerrem om brystet og telefonen med på farten. Og takket være de mange indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, kan du bedre kontrollere din træningseffektivitet.

Skabt til sportsmennesket
Fenix 5 er et multisportsur, der er som skabt til dig, der dyrker flere former for sport. Uret giver nemlig mulighed for at måle aktiviteter og enheder indenfor mange sportgrene. Det kan måle stort set alle former for træning og bevægelse, så du kan følge med i dine tider, distancer, hjertefrekvens, puls og meget mere.

Vær forbundet
Garmin Fenix 5 understøtter Smart Notifications, når uret parres med en kompatibel mobilenhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

Produktdetaljer
- Batterilevetiden er op til to uger i smartwatch-tilstand, op til 24 timer i GPS-tilstand og op til 60 timer i UltraTrac-tilstand.
- Synkronisering af dine aktiviteter til Garmin Connect
- Garmin Chroma Display farvedisplay med høj opløsning
- Størrelsen på urets hus er 47 mm
- GPS samt barometrisk højdemåler
- Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfrit stål integreret i urkransen og bagside i smedet stål for optimal performance under krævende forhold
- Vandtæt ned til 100 meter
- Restitutionstimeren fortæller dig den anbefalede restitutionsperiode med nedtælling fra din seneste træning.