SPAR MIN. 30% PÅ ALT*

HVEM SHOPPER DU TIL?

*gælder ikke medlemspriser, i forvejen nedsatte varer og udvalgte varer. Rabatten er fratrukket de viste priser.

GÅ IKKE GLIP AF
VILDE FINALETILBUD

Invalid widget

VI HOLDER EKSTRA ÅBENT
i din butik

find butik

FINALEKONKURRENCER
MED VILDE PRÆMIER

SE mere her

GARMIN FENIX 5
 4.600,- 3.220,- 

shop her

NIKE PEGASUS 35
 1000,- 700,- 

shop her

ADIDAS 'SPECTRAL MODE'

ADIDAS Z.n.E. 'BORN READY'

Den populære Z.N.E.-kollektion fra adidas Atlethics. En serie der er udviklet til at skabe den bedste komfort og holde fokus for atleten. Tøjet er baseret på et blødt bomuldsmix af suveræn kvalitet. Z.N.E. fås både til voksne og børn og er det optimale valg til tiden mellem hverdag og sport. Shop kollektionen her!

Invalid widget

alt

SHOP HER

SE FLERE
SENESTE NYHEDER

REEBOK

TRAINING AW18

NIKE

'RAISED ON CONCRETE'

alt  Fri fragt
altPrismatch med Fair Play
altFri retur i alle butikker

UDFORSK
DIN SPORTSGREN

LØB

FODBOLD

FITNESS

TENNIS
HÅNDBOLD
BASKET
-BALL
YOGA

UDFORSK
DE MEST POPULÆRE MÆRKER

alt

alt

alt

alt

KØB SPORTSTØJ ONLINE – SPORTSTØJ, SPORTSSKO OG SPORTSTILBEHØR HOS SPORTMASTER.DK

Hos SPORTMASTER.dk finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til fodbold, løb, fitness, yogahåndbold, svømning, tennis og mange andre sportsgrene, så finder du det blandt vores store udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr. I vores store webshop kan du også shoppe moderigtigt tøj til alle årstider og til hele familien, ligesom at du kan gå på opdagelse blandt et hav af børneskoløbesko, sandaler, sæsonaktuelle jakker og stilrene sneakers.

Vores sortiment er nøje udvalgt fra en lang række kendte brands som Nike, adidas, Asics, Rains, Hummel, Vans, Ellesse, SAYSKY, GarminPeak Performance, The North Face og mange flere. Samtlige brands på SPORTMASTER.dk kombinerer på bedste vis smart design med lækre materialer til rimelige priser, hvor alle kan være med.

FORDELE VED AT HANDLE HOS SPORTMASTER.DK

Når du handler sport online hos SPORTMASTER, følger der flere fordele med. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder mulighed for fri fragt på alle ordrer over 500 kr. Uanset hvor meget du køber for, er det desuden gratis af få leveret pakken til din lokale SPORTMASTER-butik. Skulle du fortryde købet - eller passer størrelsen ikke helt - så er du altid velkommen til at tage ned til din lokale SPORTMASTER-butik og bytte dine købte varer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF KLUB SPORTMASTER

En anden fordel, som du har mulighed for at drage nytte af, er et gratis medlemskab i vores kundeklub, Klub SPORTMASTER. Medlemskabet giver dig mulighed for at opspare procenter på dine køb til brug ude i vores fysiske butikker, ligesom at du får adgang til spændende konkurrencer og arrangementer - naturligvis med store rabatter. Du kan tilmelde dig vores kundeklub herunder på siden og få endnu flere fordele, når du skal købe sport online.

TAG ET KIG I WEBSHOPPEN OG BLIV INSPIRERET

Hermed indbyder vi dig til at gå på opdagelse blandt vores store udvalg af tøj, sko og udstyr på SPORTMASTER.dk. Udover populære hits som Nike Free, Nike Air Max, Vans Old Skool og adidas Condivo træningsbukser finder du her masser af populære mærkevarer fra alle de store brands. 

Du kan også tage et kig på vores inspirationssider, hvor du kan få masser af tips og inspiration til at komme i bedre form. Skulle lysten melde sig til nyt træningstøj, træningsudstyr eller nye sko er vi ikke mere end et par klik væk, og derfor kan du roligt handle sport hos Danmarks største sportskæde. Bemærk venligst, at din ordre først er bindende ved modtagelse af ordrebekræftelse.

BLACK FRIDAY HOS SPORTMASTER

Hos SPORTMASTER slår vi igen i år dørene op for Black Friday. SPORTMASTER.dk kickstarter Black Friday 2018 online, hvor du finder en masse unikke Black Friday tilbud. Uanset om du foretrækker at handle i vores fysiske butikker eller online på vores webshop, er det muligt at få del i de mange gode tilbud på Black Friday. Vores butikker holder nemlig ekstraordinært åbent på Black Friday så du kan få det hele med. Følg med online på vores Black Friday side, hvor du kan springe køen over og få del i de mange uimodståelige Black Friday tilbud hjemmefra.