Gå til forside

SPORTMASTER kårer

Danmarks vildeste fodboldritual


Fodboldritualer forener spillere og fans overalt i verden. Ritualer er troen på, at en simpel handling kan påvirke resultatet af en kamp. Ritualer finder sted både før, under og efter kampen. På banen, på tribunen og hjemme i sofaen. Under sommerens slutrunde vil ritualer forene os i kampen mod sejren!

 

Hører du til dem, der ikke vasker strømper, når dit favorithold har vundet en kamp? Eller sidder du altid bagerst i bussen på vej til udebanekamp? Måske har du Danmarks vildeste fodboldritual? 

 

SPORTMASTER inviterer alle spillere og fans til at dele de vildeste, sjoveste, sødeste og mest rørende fodboldritualer – fra tribunen, sofaen og grønsværen …

Vind et gavekort på 10.000,-

Vinderen af Danmarks vildeste fodboldritual belønnes med et gavekort på 10.000 kr.
Lokalt udloddes der gavekort på 1.000 kroner til den lokale SPORTMASTER for byens vildeste fodboldritual.

Sådan deltager du

Beskriv dit ritual
eller optag en video


Lav en kort beskrivelse af dit ritual,
eller optag en lille video af det.

Del ritualet på vores
Facebook eller Instagram


Indsæt en beskrivelse af dit ritual i et kommentarfelt på et af vores konkurrenceopslag på Facebook eller Instagram. På vores Facebook kan du også indsætte og dele dit ritual med et billede eller video.

Husk navnet/byen på din
lokale SPORTMASTER


Afslut din kommentar med at skrive navnet på den by, hvor din lokale SPORTMASTER ligger, så deltager du nemlig ikke kun i den nationale konkurrence, men også i den lokale konkurrence om at byens vildeste fodboldritual.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.
Læs konkurrencebetingelserne

Er du i tvivl om, hvad der er et godt
Fodboldritual?
Theresa Eslund

Theresa Eslund er professionel fodboldspiller og anfører i Brøndby IF. Theresa har 133 A-landsholdskampe på CV’et og blev i 2012 kåret til Årets kvindelige fodboldspiller efter at have vundet både Mesterskabet og Pokalfinalen. I 2017 scorede Theresa Eslund det afgørende mål i EM-kvartfinalen mod Tyskland, der endte 2-1. Theresa har spillet fodbold siden, hun var 6 år, og for Theresa er det bedste ved sporten ubetinget at se de resultater man kan opnå og udleve sammen i fællesskab, som et hold.

Rajko Lekic

"Jeg tror alle har nogle ritualer. Jeg har selv haft et par stykker. Jeg er overtroisk som person, og ritualerne gav mig styrke. Jeg har altid fundet styrke i mine ritualer. Mit ritual på kampdage var helt fast og det samme i 10 år. Jeg skulle klippes helt kort med en hårtrimmer. Først morgenmad, så klipning og så følte jeg mig helt klar og frisk. Det var den suverænt bedste start for mig! Det blev til rigtig mange klipninger. Hvis jeg ikke havde fået trimmeren med til en udebanekamp, føltes det helt forkert, og det fyldte lidt for meget i mit hoved, at jeg ikke havde mulighed for at udføre mit ritual; at jeg ikke var blevet trimmet. Jeg havde svært ved at slå det hen, og var det muligt fik jeg nogen til at hente trimmeren til mig. Ritualet var mental opladning. Så var der intet, der kunne slå mig ud."

Morten Duncan Rasmussen

Morten ’Duncan’ Rasmussen har altid benyttet sig af ritualer, og det tror han faktisk de fleste fodboldspillere gør. Det er bare de færreste, der taler om det. Man ved bare, at ritualerne er der. Morten har typisk har et ritual i en periode fx i en sæson eller to. Man tør ikke rigtig slippe ritualet, så man fortsætter med det, indtil der kommer et nyt. Ritualer giver ro, tryghed og genkendelighed.

Hvordan vinder jeg Danmarks vildeste fodboldritual?
Mød dommerpanelet

Alle indkomne ritualer bliver nøje vurderet af et fodboldkyndigt dommerpanel bestående af nuværende og tidligere fodboldspillere samt SPORTMASTERs fodboldpassionerede direktør. Dommeren er klar og glæder sig til at se dit vildeste ritual og til sommerens kåring af Danmarks vildeste fodboldritual – mød dem her…

Razak Pimpong

Razak Pimpong rejste som 17-årig til Danmark fra Ghana for at spille for FC Midtjylland og har en lang og flot karriere bag sig som professionel fodboldspiller (FCM, FCK, norske Viking samt Viborg FF) og på det ghanesiske landshold. For Razak skal fodbold være sjovt – en leg med bolden – og det giver han i dag videre til spillerne på fodboldskolen, Pimpongs Talentskole i Viborg.

Theresa Eslund

Theresa Eslund er professionel fodboldspiller og anfører i Brøndby IF. Theresa har 133 A-landsholdskampe på CV’et og blev i 2012 kåret til Årets kvindelige fodboldspiller efter at have vundet både Mesterskabet og Pokalfinalen. Theresa er det bedste ved fodbold ubetinget at se de resultater man kan opnå og udleve sammen i fællesskab, som et hold.

Rajko Lekic

Rajko Lekic er tidligere professionel fodboldspiller og har en flot karriere bag sig fra både danske og internationale klubber. Rajko er især kendt for sit målinstinkt og giftige højre ben. Karrierens storhedstid var i Silkeborg, hvor Rajko Lekic nåede at spille 121 kampe og score 76 mål. For Rajko startede fodboldlivet som femårig i Ballerup (BSF), og i dag driver den tidligere skarpskytte sit eget fodboldakademi med fokus på angrebs- og afslutningstræning.

Andreas Holm

Andreas Holm er SPORTMASTERs administrerende direktør og en passioneret Real Madrid fan. Ifølge Andreas er fodboldritualer i bund og grund et udtryk for et ekstra engagement og nerve for fællesskabet og resultatet på banen – uanset om man er fan eller spiller, og den sportsdedikerede direktør glæder sig til at være med til kåringen af Danmarks vildeste fodboldritualer.

Bliv klar til slutrunden
Find din nye landsholdstrøje
Danmarks vildeste fodboldritualer

Måske har du Danmarks vildeste fodboldritual?
Vinderen af Danmarks vildeste fodboldritualer belønnes med et gavekort på 10.000 kr.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo