Uddannelsen – designet til sportsfolk:

Hvis du kender følelsen af at vinde. Glæden ved en sejr. Kampråbet med holdet i omklædningsrummet. De gode snakke og hyggen efter hård træning. Så er SPORTMASTERs elevuddannelse den helt rette for dig.

Når du vælger en elevuddannelse i SPORTMASTER, bliver du en del af Danmarks største sportsnetværk i Danmarks største detailkæde inden for sport. Du tager en professionel uddannelse til salgsassistent med speciale i sport og fritid i en hverdag med 100 % fokus på salg og sport.
 

Det er den fedeste uddannelse, hvis du elsker at være kreativ og møde nye mennesker. 
Du får en masse nye ideer og råd fra elever i de andre butikker i landet – og det er fedt

Silje, 1. års elev

 

Salgsassistent med speciale i sport og fritid

Elevuddannelsen varer to år, hvor størstedelen af din uddannelse foregår i den SPORTMASTER butik, hvor du har indgået en uddannelsesaftale.

I butikken bliver du trænet i salgsteknikker og i hvordan du betjener og vejleder kunder. Du får et indgående kendskab til de nyeste sportsprodukter. Du lærer om butiksindretning og om, hvordan du præsenterer varerne mest optimalt. Du lærer at bestille, modtage og registre varer. Og ikke mindst får du en forståelse for butikkens drift og økonomi.

Du får en oplæringsansvarlig. Det kan være butikschefen eller souschefen eller måske en tidligere elev, der kender alt til at være salgselev i SPORTMASTER. Den oplæringsansvarlige får du en tæt kontakt med og vedkommende har et ansvar for, at du får en god uddannelse i SPORTMASTER.
 

Der er 4 skoleforløb, og for hvert ophold bliver du bare bedre og bedre.
Det er helt utroligt så meget man udvikler sig gennem uddannelsen

Christopher, 2. års elev.

 

I løbet af uddannelsen skal du på 4 skoleophold af 2 ugers varighed. På skolen lærer du om produkter, materialer og ikke mindst om salgsteori. Emner som butiksdrift, kundeservice, butikskoncepter, merchandising og markedsføring kommer du naturligvis også igennem på skolen.

På skolen har vi vores egne SPORTMASTER-hold, hvor du er i klasse med andre elever fra SPORTMASTER, der er startet i kæden samtidigt med dig.  Du bliver undervist af både skolens undervisere og af andre ansatte fra SPORTMASTER. På skolen får du således både en god viden og undervisning, der støtter op om dit daglige arbejde i butikken - og samtidig får du en masse venner på tværs af butikkerne.

Helt grundlæggende giver vores uddannelse dig en viden om sport, varer, salg og kundeservice og giver uddannelsen viden om, hvordan du driver en moderne sportsbutik. Som afslutning på din uddannelse gennemfører du inden for de sidste 6 måneder af uddannelsen en fagprøve, der afsluttes med en mundtlig eksamen.
 

"Det er super med vores lukkede SPORTMASTER hold.
Du møder kolleger fra hele landet, og undervisningen er målrettet vores hverdag
- og så hører du jo også om hvordan tingene foregår i andre butikker

Christian, 2. års elev
 

Din hverdag

Som elev er du en del af holdet i butikken. Dine arbejdsopgaver vil variere meget: fra daglig kundekontakt, salg og eksponering af varer, til planlægning og gennemførelse af salgsfremstød. Varerne skal modtages og præsenteres, og butikken skal fremstå indbydende og salgsklar.

Dine arbejdstider følger typisk butikkens åbningstider, og du skal være indstillet på at arbejde nogle weekender. Over en 16 ugers periode vil din arbejdsuge være på 37 timer i gennemsnit.

Som du måske kan få en fornemmelse af, så er en uddannelse i SPORTMASTER ikke noget du får, men derimod noget, du tager. Vi tror nemlig på, at succes er noget, du arbejder dig til. Til gengæld kan vi love dig en tempofyld hverdag med 100 % fokus på salg og sport.

Har du spørgsmål er du velkommen til at tage forbi i din lokale SPORTMASTER butik, alternativt kontakte SPORTMASTERs HR-afdeling på HR@sportmaster.dk.

 

 

ANSØG NU   TILBAGE TIL ELEV-SIDEN

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: