Få bonus ved dine køb som medlem af Klub SPORTMASTER

I Klub SPORTMASTER belønner vi dig for dine køb. Det betyder, at vi registrerer alle dine bonusberettigede køb*, så de kan indgå i dit samlede bonusregnskab. Din konto gøres op i januar, og den bonus, du har optjent i det forgangne år, går direkte ind på dit kundeklubkort ultimo februar.

Du får en mail fra os, så snart du kan bruge din bonus – og du vælger naturligvis selv, hvilken af vores butikker du vil forkæle dig selv i.

 

Din bonus trin for trin

Det er totalen af dine bonusberettigede køb*, der afgør om du kan få bonus samt hvor meget du får i bonus (dit bonustrin).

2.001 - 4.000 kr = 2%
4.001 - 6.000 kr = 4%
Over 6.000 kr = 6%

Sådan indløser du din bonus

1) Oplys dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et) ved kassen.

2) Vis gyldig legitimation (sygesikrings- eller kørekort).

3) Dit bonusbeløb vil nu blive fratrukket dit køb. Hvis bonusbeløbet ikke dækker hele købet, så betaler du blot differencen.

Bonus kan indløses i alle butikker med undtagelse af Magasin og på SPORTMASTER.dk. Bonus kan ikke udbetales som kontanter.

 

FAQ om bonus

Q: Hvordan registrerer jeg mine køb? 
A: Hvis du handler i butikken, så oplys blot dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et). Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og vil indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Hvis du handler på SPORTMASTER.dk, så log på din profil, når du skal gennemføre dit køb. Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Q: Jeg har købt for minimum 2.001 kr. – hvorfor får jeg ikke bonus?
A: Det er totalen af dine bonusberettigede køb, der afgør om du kan få bonus. Der optjenes ikke bonus ved køb af varer nedsat med mere end 24% samt køb foretaget under særlige kampagner og markedsføringsaktiviteter, herunder Svedig Søndag og Black Friday. Disse køb er ikke bonusberettigede og indgår derfor ikke i det samlede bonusregnskab, der afgør dit bonustrin. Der optjenes heller ikke bonus ved køb af gavekort.

Q: Optjener jeg bonus ved indløsning af gavekort?
A: Hvis du har fået et SPORTMASTER gavekort, vil de køb du foretager med gavekortet blive registreret på dit medlemsnummer, og dit køb indgår i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Q: Hvor lang tid er min bonus gyldig?
A: Din bonus er gyldig i 2 år fra den er blevet disponibel.

Q: Bliver min gamle bonus slettet, når der udbetales ny bonus?
A: Din gamle bonus bliver ikke slettet, såfremt den fortsat er gyldig. Hvis du har optjent ny bonus, bliver denne blot lagt oveni din gamle bonus.

Q: Hvor kan jeg indløse min bonus?
A: Du kan indløse din bonus i alle butikker med undtagelse af Magasin og på SPORTMASTER.dk.

Har du spørgsmål omkring bonus, så kontakt venligst vores kundeservice på: kundeservice@sportmaster.dk eller på telefon 43 28 72 27

 

*Bonusberettigede køb - undtagelse: Ved køb af varer nedsat med mere end 24% samt køb foretaget under særlige kampagner og markedsføringsaktiviteter, herunder Svedig Søndag og Black Friday, optjenes der ikke bonus. Disse køb er ikke bonusberettigede og indgår derfor ikke i det samlede bonusregnskab, der afgør dit bonustrin. Der optjenes heller ikke bonus ved køb af gavekort.