Gå til forside

Få bonus ved dine køb som medlem af Klubben

Bonus til medlemmer af Klubben

I Klubben belønner vi dig for dine køb. Det betyder, at vi registrerer alle dine bonusberettigede køb, så de kan indgå i dit samlede bonusregnskab. Din konto gøres op i januar, og den bonus, du har optjent i det forgangne år, går direkte ind på din medlemskonto i februar.

Du får en mail fra os, så snart du kan bruge din bonus – og du vælger naturligvis selv, om du vil benytte din bonus på Sportmaster.dk eller forkæle dig selv i en af vores butikker.

 

DIN BONUS TRIN FOR TRIN

Det er totalen af dine bonusberettigede køb, der afgør om du kan få bonus samt hvor meget du får i bonus (dine bonustrin).

 

2.001 - 4.000 kr. = 2%

 

4.001 - 6.000 kr. = 4%

 

Over 6.000 kr. = 6% 

 

Der optjenes ikke bonus ved køb af varer nedsat med mere end 24 % eller ved køb af gavekort. Anvendes et gavekort til køb af varer, vil købet indgå i bonusregnskabet – gavekortet betragtes her som et betalingsmiddel.

 

SÅDAN INDLØSER DU DIN BONUS

1) Oplys dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et) ved kassen.

2) Vis gyldig legitimation (sygesikrings- eller kørekort).

3) Dit bonusbeløb vil nu blive fratrukket dit køb. Hvis bonusbeløbet ikke dækker hele købet, så betaler du blot differencen.

Bonus kan indløses i alle butikker med undtagelse af Magasin og Illum. Bonus kan ikke udbetales som kontanter.

 

FAQ OM BONUS

 

Q: Hvordan registrerer jeg mine køb? 
A: Hvis du handler i butikken, så oplys blot dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et). Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og vil indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb. 
Hvis du handler på SPORTMASTER.dk, så log på din profil, når du skal gennemføre dit køb. Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb.

 

Q: Jeg har købt for minimum 2.001 kr. – hvorfor får jeg ikke bonus?
A: Det er totalen af dine bonusberettigede køb, der afgør om du kan få bonus. Der optjenes ikke bonus ved køb af varer nedsat med mere end 24%. Disse køb er ikke bonusberettigede og indgår derfor ikke i det samlede bonusregnskab, der afgør dit bonustrin. Der optjenes heller ikke bonus ved køb af gavekort.

 

Q: Optjener jeg bonus ved indløsning af gavekort?
A: Hvis du har fået et SPORTMASTER gavekort, vil de køb du foretager med gavekortet blive registreret på dit medlemsnummer, og dit køb indgår i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb.

 

Q: Hvor lang tid er min bonus gyldig?
A: Din bonus er gyldig resten af året, hvor det er udbetalt. Din bonus er dermed gyldig i godt 10 måneder efter at den er blevet disponibel.

 

Q: Bliver min gamle bonus slettet, når der udbetales ny bonus?
A: Ja. Bruger du ikke din bonus inden for den gyldige periode vil den blive slettet. Husk derfor at gøre brug af din bonus inden det er for sent.

 

Q: Hvor kan jeg indløse min bonus?
A: Du kan indløse din bonus i alle butikker med undtagelse af Illum og Magasin.

 

Har du spørgsmål omkring bonus, så kontakt venligst vores kundeservice på: kundeservice@sportmaster.dk 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo