Vi sidder klar til at hjælpe
Ring til os på 43 28 72 27
Tilfredshedsgaranti
test dine sportssko i 30 dage

Fodboldtrøjer til børn

Pris

ranges from 60 to 970

kr. —
kr.

Størrelse

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

FODBOLDTRØJER TIL BØRN

Som fodboldglad dreng og pige er der ikke mange følelser, der matcher følelsen af at trække en ny fodboldtrøje over hovedet. Tanken om at være stjernen i sin yndlingsklub eller på landsholdet er noget helt specielt. På samme måde er der noget helt særligt over at vise sin klub frem for sine venner og de andre i skolen - og dette er en stolthed, der følger en resten af livet.

FODBOLDTRØJER FRA HELE VERDEN

På SPORTMASTER.dk kan du købe fodboldtrøjer til børn fra alle de store landshold og klubhold. Her finder du blandt andet fodboldtrøjer fra storhold som Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester United og Chelsea, samt andre klubtrøjer fra alle de store ligaer i Europa - heriblandt fodboldtrøjer fra danske hold.

Du kan også købe Danmarks landsholdstrøje, ligesom at du kan købe landsholdstrøjerne fra England, Tyskland, Frankrig og mange flere.

FODBOLDSÆT TIL STORE OG SMÅ BØRN

I vores webshop finder du kortærmede og langærmede hjemmebanetrøjer, udebanetrøjer og målmandstrøjer i flere forskellige størrelser. Vi har trøjer til store børn og trøjer til de mindste børn, ligesom at vi har fodboldtrøjer og Mini Kits til de allermindste og helt ned i babystørrelser. Mini Kits består af trøje, shorts og strømper, der giver et gennemført look. Udover disse sætløsninger til de mindste børn kan du i vores webshop også købe fodboldsæt til de større børn.

Kort sagt finder du på SPORTMASTER.dk fodboldtrøjer til drenge og piger i alle former og i alle aldre.

FÅ DIT EGET NAVN PÅ RYGGEN

Hos SPORTMASTER er det muligt at få eget navn og nummer på ryggen. Man kan helt selv vælge, hvad der skal stå bag på trøjen. Det er også muligt at få originalt tryk på ryggen med navn og nummer på yndlingsspilleren, hvad end det er Messi, Ronaldo, Eriksen eller en helt fjerde.

Det er ganske enkelt at bestille tryk på fodboldtrøjer. Når du har fundet den ønskede fodboldtrøje på vores side, kan du enten vælge "rigtige" spillere og numre fra en liste, eller du kan anføre selvvalgt navn og nummer. Når du har valgt dit unikke tryk, lægger du fodboldtrøjen i kurven, hvor du nu kan se det tryk, som du har bestilt. Du kan læse mere om tryk hos SPORTMASTER HER.

HOLDBAR TRØJEKOMFORT

Udviklingen af fodboldtrøjer er under konstant forandring, og de store fodboldtrøjeproducenter som Nike, adidas og Puma investerer masser af tid og penge på at forske i nye teknologier, der kan gøre fodboldtrøjer lettere og bedre, så spillernes komfort øges og dermed også deres ydeevne.

Fodboldtrøjer til børn er produceret i åndbart og let materiale, der er en anelse anderledes end de trøjer, som de professionelle fodboldspillere løber rundt i. Kvaliteten er ikke dårligere af den grund, men nogle teknologier er med vilje undladt, så komforten og holdbarheden er bedre - og så trøjerne i højere grad egner sig til hverdagsbrug. Fodboldtrøjerne til børn er eksempelvis mindre stramme, mens der er skruet væsentlig op for de slidfaste egenskaber i materialet, så trøjerne kan holde i lang tid.

Alle disse faktorer giver fodboldtrøjer en fleksibel brugsfunktion: De kan anvendes hele året rundt, til hverdagsbegivenheder, festbegivenheder og naturligvis fodboldbegivenheder.

NYE FODBOLDTRØJER - VI HOLDER DIG OPDATERET

På vores fodboldblog VILD MED FODBOLD kan du hele tiden følge med i nyheder om nye fodboldtrøjer, fodboldstøvler og andet fodboldgear. På bloggen holder vi dig opdateret om de nyeste designs og tendenser, og det er et perfekt sted at finde inspiration dit næste fodboldkøb.

LYNHURTIG LEVERING HOS SPORTMASTER

Alle vores fodboldtrøjer er på lager og dermed tilgængelige til lynhurtig levering - herved kan du blive klar til den nye sæson med det samme.