Gå til forside

 BLACK FRIDAY 
SKO PÅ TILBUD

Med Black Friday 2020 er det tid til at få tilføjet en masse lækre sko til klædeskabet. Vi giver dig i hvert fald muligheden med en række vilde tilbud på alt det bedste til dine fødder. Nogle af priserne er helt sorte, men det er jo kun Black Friday én gang om året. Og her er det vores mål at give dig de bedste tilbud.

Hos SPORTMASTER gør vi en dyd ud af altid at have et opdateret sortiment med moderigtige og trendy sko og sneakers i en række farver og størrelser til både mænd, kvinder og børn. Og med en række af de populære brands som adidas, Nike, Vans, Converse, Asics og New Balance er dine fødder i sikre hænder. Blandt disse mærker kan du finde den helt rigtige sko til arbejdet, ferien, skolen eller festen. Du kan også finde fede priser på sneakers, der er ligeså velegnede til løbeturen, som den er til hverdagsbrug.

Tjek vores udvalg og glæd dig til vores gode priser, så du kan få det sporty look, der samtidig giver dig en fantastisk komfort og giver dine fødder god mulighed for at ånde optimalt. Til Black Friday tilbyder vi et hav af ekstraordinære tilbud på sko i et hav af forskellige størrelser, så der er noget for en hver smag.

GLÆD DIG TIL BLACK FRIDAY-TILBUD PÅ SKO

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN