Gå til forside

 BLACK FRIDAY 
SKITØJ PÅ TILBUD

Nu når skiferien nærmer sig, og pisterne så småt begynder at kalde, kommer priserne på vores skitøj og skiudstyr selvfølgelig også til at blive helt vilde, når Black Friday rammer SPORTMASTER, og alt går helt i sort. For vi vil sikre dig de absolut bedste tilbud, så skiferien kan blive så god som mulig for dig.

Derfor kan du finde mange attraktive tilbud på blandt andet skijakker, skibukser, skihandsker og alt andet skiudstyr og –tøj. Det er også her, du kan finde de gode priser på det lækre svedtransporterende sæt skiundertøj, som er mindst lige så vigtigt, som alt dit andet skitøj.

Den gode skijakke sørger for, at du altid er varm og tør, når du bevæger dig rundt på pisterne.

Skibukserne skal sørge for at holde dig varm på benene og beskytte dig mod vand og vind, så det er selvfølgelig afgørende, at de er vand- og vindafvisende. Det er også en fordel, hvis de går højt op i livet, så de beskytter mod sne, som kan komme op under jakken.

Populære mærker som Helly Hansen, Hestra, Hummel, Peak Performance, Salomon og ikke mindst vores eget mærke, Master, er klar til at klæde mænd, kvinder og børn på til de lækre ture gennem sneen. Vi tilbyder naturligvis også skisæt, hvor vi har sammensat forskellige dele til en fordelagtig pris. Så der er ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne finde det skitøj, du står og mangler med vores mange tilbud på Black Friday skitøj.

GLÆD DIG TIL BLACK FRIDAY-TILBUD PÅ SKITØJ

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: