Gå til forside

 BLACK FRIDAY 
PULSURE PÅ TILBUD

Ønsker du at præstere bedre og bedre hver dag? Og er du klar til at få fuld kontrol over din træning og dine løbeture? Det kan vores pulsure hjælpe dig med, og når Black Friday rammer, er vi klar til at vise dig de vildeste priser på de fedeste sportsure. Nogle af priserne kan virke helt sorte, men det er jo kun Black Friday én gang om året. Og her er det vores mål at give dig de bedste tilbud på vores pulsure og sportsure.

Pulsurene ser ikke bare lækre ud. De har også en række funktioner, som kan hjælpe dig med at få den bedst mulige træning. Den håndledsbaserede pulsmåling er uhyre nøjagtig og giver dig mulighed for at måle, hvor hårdt du kan presse dig selv, så du kan skabe de bedste rammer for at få det mest optimale ud af din træning. Og takket være de mange indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, kan du bedre kontrollere din træningseffektivitet.

Med GPS-urene kan du endda have helt styr på ruten og distancen, så din løbetur bliver så optimal som mulig. Vi har nogle fantastiske pulsure fra Garmin og Samsung, som leverer avancerede sportsure og pulsure, som alle sammen kan lidt af hvert. Så tjek vores udvalg af Black Friday pulsure på tilbud ud og find det pulsur, som passer og matcher dine personlige, specifikke behov.

GLÆD DIG TIL BLACK FRIDAY-TILBUD PÅ PULSURE

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN