Gå til forside

 BLACK FRIDAY 
LØBESKO PÅ TILBUD

Er du klar til at få løbeskoene på, pulsen i vejret og sveden til at dryppe? Løbeturene bliver endnu sjovere med et nyt, lækkert par løbesko - og med Black Friday 2020 hos SPORTMASTER bliver tilbuddene så vilde, at motivationen til løbeturen bør blive skruet helt i vejret.

Vi har noget til alle former for løb og terræn, så det er bare med at gå på opdagelse i vores store udvalg. Det gælder Black Friday løbesko til alle slags løbestile - fra den neutrale løber til dig med pronation. Løbesko er designet med en række forskellige egenskaber og en masse varierende såler. Vi tilbyder løbesko fra en række af de mest populære brands som Nike, adidas og Asics – mærker, der konstant er med til at udvikle vores måder at løbe på og give løberen muligheder for at gøre det endnu bedre hver dag – gang på gang. Med disse giganter er du sikret at blive præsenteret for et attraktivt sortiment, som tilbyder populære løbesko i høj kvalitet og et hav af forskellige designs, så der er noget til enhver smag.

Hvad enten du er nybegynder og netop er startet på løbebåndet, de snævre stier eller byens gader, eller hvis du er en mere erfaren og øvet løber, så har vi løbeskoene til dit behov. Og to ting er i hvert fald helt sikre: Uanset hvad du vælger, er kvaliteten i top og Black Friday-prisen er helt i bund. Tjek vores udvalg af løbesko og bliv klar til at lægge et utal af kilometer bag dig efter Black Friday - sæt i gang.

GLÆD DIG TIL BLACK FRIDAY-TILBUD PÅ LØBESKO

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

Kundeservice har telefonisk lukket torsdag d. 26. maj i forbindelse med Kristi himmelfartsdag.

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: