Gå til forside

 BLACK FRIDAY 
LØBETØJ PÅ TILBUD

Er du klar til at få pulsen i vejret og sveden til at dryppe? Løbeturene bliver endnu sjovere, når du har det rette løbetøj og løbeudstyr, som får dig til både at føle dig komfortabel og samtidig ser godt ud. Og når Black Friday 2020 løber af stablen, er vi hos SPORTMASTER klar til at give dig nogle fantastiske tilbud på løbetøj og sportstøj, så du bliver endnu mere motiveret til at lægge de mange kilometer bag dig. Du kommer til at opleve nogle helt vilde priser på topmærker som adidas, Nike og Asics. Alle disse mærker er garant for at levere kvalitets løbetøj i moderigtige designs. Det er mærker, der konstant udvikler det løbetøj og de materialer, som bliver brugt, når vi skal ud på løbeturene, så det bliver endnu federe at være ude på stierne, gaderne eller på løbebåndet. Betyder brandet ikke nødvendigvis så meget for tid, tilbyder vi også vores helt eget brand, Master, hvor kvalitet til fordelagtige priser går op i en højere enhed.

Så det her er stedet, hvis du trænger til noget nyt løbetøj og leder efter den nye løbejakke, løbetrøje, løbetights eller en sports-bh med den rigtige støtte og pasform. Og det er her, du finder det gear, der er let, åndbart, svedtransporterende, hurtigtørrende, strækbart og selvfølgelig anatomisk korrekt. For det er sådan, vi giver løberen muligheder for at gøre det endnu bedre hver dag – gang på gang.

Og to ting er i hvert fald helt sikre: Uanset hvad du vælger, er kvaliteten i top og Black Friday-prisen knivskarp. Tjek vores udvalg af løbetøj og bliv klar til at lægge et utal af kilometer bag dig efter Black Friday.

GLÆD DIG TIL BLACK FRIDAY-TILBUD PÅ LØBETØJ

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN