BLACK FRIDAY
Fredag d. 23 november 2018 i SPORTMASTER

FÅ TILBUDDENE FØRST SOM MEDLEM AF KLUB SPORTMASTER

Som medlem af Klub SPORTMASTER får du ekstraordinært adgang til de mange tilbud FØR alle andre! Dermed kan du slå til og få del i de vilde priser før der er udsolgt. Det er nemt og helt gratis at melde sig ind i Klub SPORTMASTER – og du får glæde af klubfordelene med det samme. så snart du er medlem, kan vi holde dig opdateret med aktuelle tilbud og alt hvad der sker til Black Days direkte i din indbakke. Så gør dig selv den tjeneste at blive medlem, så du ikke går glip af de unikke tilbud som venter dig.

BLIV MEDLEM HER

BLIV MEDLEM IDAG

ALLEREDE MEDLEM? HOLD GODT ØJE MED DIN INDBAKKE FREM MOD BLACK DAYS!

Derudover er det en god idé at sørge for:

  • at dit login virker
  • at du modtager vores nyhedsbreve
  • at dine oplysninger er korrekte, så vi kan give dig de mest relevante tilbud

SHOP MENS DU VENTER

SHOP TIL KVINDER
SHOP TIL MÆND
SHOP TIL BØRN


 

ÉN FREDAG HVOR ALT GÅR I SORT

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport. Men vi er også helt vilde med gode tilbud, og fredag den 23. november går SPORTMASTER derfor helt i sort med ekstraordinært lave priser på selv de mest populære mærker og bedste produkter. Black Friday fejres nemlig med manér i SPORTMASTER’s butikker overalt i landet og på SPORTMASTER.dk. Black Friday er årets største udsalgsdag i Danmark, og det bliver større og større for hvert år. Hos SPORTMASTER glæder vi os til at gå i sort med en masse unikke Black Friday-tilbud den 23. november 2018.
 

FØLG MED HER PÅ SIDEN HELE WEEKENDEN
 

Black Friday siges at være navnet på dagen efter Thanksgiving, hvor folk strømmede ud i butikkerne for at sikre sig de bedst handler i forbindelse med ferien. Men hvorfor nøjes med én dag? Hos SPORTMASTER holder vi “Black Days” hele weekenden, hvor du kan sikre dig lige præcis det, du skal have - og mere til. Som navnet antyder, kan det hurtigt gå helt i sort i det store virvar af gode tilbud og derfor hjælper vi dig til at finde de bedste tilbud. Her på siden vil du have direkte adgang til nogle af de populære tilbud, så du ikke skal lede længe efter varer, du kan fylde i kurven, når det hele går løs. Tilbuddene vil fremgå herunder og afsløres så snart Black Days starter.

 

FÅ JULENS STRESS KLARET PÅ BLACK FRIDAY - I GOD TID OG PÅ ÉN DAG

Black Friday ligger på den sidste fredag i november 2018, og dermed ligger julen og alle juleindkøbene også lige rundt om hjørnet. Derfor er det oplagt at få købt alle julegaverne på denne dag, hvor du har mulighed for at købe de bedste gaver med de største besparelser. Med julegaverne tidligt på plads er det muligt at fortsætte træningen med god samvittighed gennem december - og endda med helt nyt gear.
 

BLIV KLAR TIL VINTERKULDEN MED ALT DET BEDSTE UDSTYR PÅ BLACK FRIDAY

Alle sportsfolk fortjener det bedst mulige udstyr - også i koldere tider. Ofte kan det bedste udstyr dog være dyrt at anskaffe - men ikke på Black Friday i SPORTMASTER, hvor det bliver alt andet end koldt! Med overvældende gode tilbud på de bedste produkter og mest anerkendte mærker bliver det brandvarmt overalt i SPORTMASTER - og der er massevis af varer på lager til anledningen. Dermed kan du og din træningsmakker, eller holdkammerater, få alt dét udstyr, der altid har stået højest på ønskelisten, så I bliver klar til træningen i de kolde vintermåneder. Dermed bliver kulden i hvert fald ikke en undskyldning.
 

EKSTRAORDINÆRT ÅBENT I ALLE SPORTMASTER’S BUTIKKER PÅ BLACK FRIDAY

Uanset om du foretrækker at handle i fysiske butikker eller online, er det muligt at få del i de mange gode tilbud på Black Friday. SPORTMASTER-butikkerne holder nemlig ekstraordinært åbent over hele landet! Tilbuddene gælder selvfølgelig også på SPORTMASTER.dk, hvor du kan springe køen over og udnytte de vilde tilbud hjemmefra.

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG FÅ DEL I DE GODE TILBUD

Udover at du kan tilmelde dig Klub SPORTMASTER, kan du følge vores begivenhed på Facebook, hvor vi hele fredag og weekenden igennem vil holde dig opdateret om de stærke Black Friday-tilbud, ligesom vi på SPORTMASTER’s Instagram vil vise dig de bedste tilbud.

 

følg os på facebook