✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

D. 25. NOVEMBER 2022

BLACK FRIDAY

Bliv klar til BLACK FRIDAY


 

1

Login

Tjek om dit Login til Klub Sportmaster virker. Er du ikke medlem?
 

OPRET DIG GRATIS

 


 

2

Nyhedsmails

Tjek om du har givet tilladelse til at vi må sende nyhedsmails, så du får de bedste tilbud blandt de første!

 

Gå til tilladelser


 

 

3

Favoritter

Har du husket at markere dine favoritter? Så får du mails med mere relevante tilbud og dine varer er klar til at lægge i kurven, når uret rammer BLACK FRIDAY!

 

Se dine favoritter

Følg os og få del i de gode tilbud på FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Vil du være opdateret, så du kan få fingrene i de mange vilde tilbud? Udover at du kan tilmelde dig SPORTMASTER Klubben, kan du følge os på Facebook & Instagram, hvor vi hele Black Week perioden igennem vil holde dig opdateret om de stærke Black tilbud. Så kommer du ikke til at misse en eneste af de skarpe priser på det lækre sportsgear, vi kan tilbyde. Så skal du nok blive klar til træning, løb, hverdag og meget mere.
 

Hvad shopper du til
BLACK FRIDAY?
Sneakers
Støvler
Jakker
Fodboldstøvler
Løbesko
Pulsure
Tights
Løbetøj
ÉN FREDAG HVOR ALT GÅR I SORT

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport. Men vi er også helt vilde med gode tilbud, og fredag den 25. november 2022 går SPORTMASTER derfor helt i sort med ekstraordinært lave priser på selv de mest populære mærker og bedste produkter. Black Friday fejres nemlig med manér i SPORTMASTER’s butikker overalt i landet og på SPORTMASTER.dk. 

Black Friday er årets største udsalgsdag i Danmark, og det bliver større og større for hvert år. Hos SPORTMASTER glæder vi os til at gå i sort med en masse unikke Black Friday-tilbud den 25. november 2022.

FÅ DE BEDSTE PRISER PÅ ALLE DE POPULÆRE BRANDS

 

Når Black Friday rammer, er vi selvfølgelig også klar med en række af de vildeste priser på varer fra alle de populære mærker, som du kender og elsker. For med lækre tilbud på brands som adidas, Nike, Asics, Hummel, New Balance og Peak Performance – bare for at nævne nogle stykker – er vi klar til at gøre din Black Friday særdeles spændende.

 

FÅ NEMT OVERBLIK OVER TILBUDDENE HOS SPORTMASTER

Vi vil selvfølgelig gerne gøre din Black Friday til så god en oplevelse som overhovedet muligt. Og selvom man selv kan forberede sig nok så meget på Black Friday, så er vi også klar til at give dig det bedst mulige overblik, når de mange vilde Black Friday-tilbud, du kan få hos SPORTMASTER, rammer. Derfor har vi inddelt vores tilbud i kategorier. Så kan du nemt danne dig et overblik, hvis du er på udkig efter noget helt særligt. På den måde håber vi, at det ikke går helt i sort, når Black Friday er over os. For der kommer til at være mange geniale priser på vores produkter, som dig og mange andre kan glæde sig til, så I kan få fat i noget lækkert udstyr til sport, hverdag, fritid og til under juletræet.

VÆR FORBEREDT TIL BLACK FRIDAY 2022 HOS SPORTMASTER

En af de mange veje til succes for enhver sportsudøver er at være rigtig godt forberedt på de strabadser, der venter. Black Friday kan hurtigt blive en rigtig vild dag, hvor de mange lækre tilbud kan få dig til at miste overblikket en smule. Derfor kan du med fordel tage et kig på SPORTMASTER.dk allerede nu eller nogle dage før, de fantastiske Black Friday priser bliver sluppet løs. Så kan du nå at blive inspireret og danne dig et overblik over, hvad du er på udkig efter. Du kan endda lave en slags ønskeliste, så du er helt parat, når de vilde tilbud rammer. Det kan også være, at du skal tage et kig på din families, kærestes eller venners ønskeliste til julen, for Black Friday giver en fremragende mulighed for at få købt en række af julegaverne, inden julestress for alvor begynder.

FØLG MED HER PÅ SIDEN HELE WEEKENDEN

Black Friday siges at være navnet på dagen efter Thanksgiving, hvor folk strømmede ind i butikkerne for at sikre sig de bedst handler i forbindelse med ferien. Men hvorfor nøjes med én dag? Hos SPORTMASTER holder vi Black Days hele weekenden, hvor du kan sikre dig lige præcis det, du skal have - og mere til. Som navnet antyder, kan det hurtigt gå helt i sort i det store virvar af gode tilbud, og derfor hjælper vi dig til at finde de bedste tilbud. Her på siden vil du have direkte adgang til nogle af de populære tilbud, så du ikke skal lede længe efter varer, du kan fylde i kurven, når det hele går løs. Tilbuddene vil fremgå herunder og afsløres så snart Black Days starter. Det er intet mindre end højtiden for dig, der vil have lækre produkter til skønne priser – og det er perfekt, hvis du vil have styr på gaverne til en anden højtid: Julen.

EKSTRAORDINÆRT ÅBENT I ALLE SPORTMASTER’S BUTIKKER PÅ BLACK FRIDAY

Uanset om du foretrækker at handle i fysiske butikker eller online, er det muligt at få del i de mange gode tilbud på Black Friday. SPORTMASTER-butikkerne holder nemlig ekstraordinært åbent over hele landet! Så kan du få shoppet julegaver, sportsudstyr til dig selv og meget andet. Tilbuddene gælder selvfølgelig også på SPORTMASTER.dk, hvor du kan springe køen over og udnytte de vilde tilbud hjemmefra.

FÅ JULENS STRESS KLARET PÅ BLACK FRIDAY - I GOD TID OG PÅ ÉN DAG

Black Friday ligger på den sidste fredag i november 2022, og dermed ligger julen og alle juleindkøbene også lige rundt om hjørnet. Derfor er det oplagt at få købt rigtig mange af julegaverne på denne dag, hvor du har mulighed for at købe de bedste gaver med de største besparelser. Juledagenes stress og jag kan hurtigt blive en dårlig oplevelse, hvis du ikke har forberedt dig godt. Og rigtig mange står pludselig tilbage få dage inden juleaften og har ikke fået købt alle gaverne til familie, kæreste og venner. Så har man pludselig travlt, og så står man der med i de fyldte butikker og får handlet det sidste. Black Friday giver dig mulighed for at shoppe julegaverne rigtig tidligt, så du slipper for at have ekstra travlt i juletiden. Og husk også, at med julegaverne tidligt på plads er det muligt at få meget bedre tid til træningen og løbeturene med god samvittighed gennem december - og endda med helt nyt gear. For Black Friday giver jo også mulighed for at shoppe lidt lækkert til dig selv.

Kæmpe udvalg af SKO til Black Friday

Hos SPORTMASTER er vi selvfølgelig klar til at give dig muligheden for hver dag at gå hjemmefra i et par af dine yndlingssko. For med Black Friday 2022 sørger vi for, at du får de vildeste priser på bentøjet, så du kan få fat i de sneakers, de støvler og de skønne sko, der passer til netop dig. Hvad enten du skal have et par af de lækre, moderigtige sneakers fra dit yndlingsmærke, eller du skal have et par praktiske sneakers til årstiden, så er Black Friday hos SPORTMASTER stedet, hvor du finder de bedste tilbud. Vores store udvalg af sko henvender sig til hele familien. Derfor kan du blandt andet købe sko, sneakers, løbesko og meget mere til både voksne og til børn – store som små. Og husk nu, at Black Friday foregår i perfekt timing i forhold til julen, så du kan få juleshoppet et par lækre sko, der kan ligge under træet den 24. december. Fodtøjet skal være i orden, så gør dig klar til at finde en række af de mest komfortable og lækreste sko til knivsparke priser – store som små. Fodtøjet skal være i orden, så gør dig klar til at finde en række af de mest komfortable og lækreste sko til knivsparke priser – se vores udvalg af Black Friday sko på tilbud og find det par, som skal forkæle dine fødder.

Bliv klædt på med det rigtige LØBETØJ

Når det endelig er blevet Black Friday, skal du selvfølgelig ikke snydes for en masse fantastiske tilbud på løbetøj og sportstøj. Her hos SPORTMASTER kan du blive helt klar til dine løbeture. Hvis du leder efter den nye løbejakke, t-shirt, løbetrøje eller løbetights - eller hvis du er på udkig efter den rigtige sports-bh til løb - så er det her det rigtige sted og i den grad det rigtige tidspunkt. Vi giver dig en række vilde tilbud på det løbetøj, der skal være med til at sikre, at din løbetur bliver så komfortabel, åndbar og effektiv som mulig. Det er også her, du finder dit svedtransporterende og hurtigtørrende gear, der også er så strækbart, at det følger dine bevægelser og ikke sænker din fart. Du kan finde løbetøj fra alle de største og stærkeste brands, mens du også kan finde løbetøj fra danske brands. Og hvis du vil ud og løbe, selvom det er mørkt, og vejret skaber regnfulde og kolde udfordringer, så har vi også løbetøj, der er vandafvisende og reflekterende. For hos SPORTMASTER vil vi være med til at sikre, at du præsterer på et højt niveau hver gang året rundt, så dit løbetøj ikke skal være nogen dårlig undskyldning. Vi er vilde med løb, og vi er vilde med Black Friday! Så glæd dig til at se vores kæmpe udvalg af de bedste tilbud på  Black Friday løbetøj, der findes.

 

 

Stort udvalg af FODBOLDSTØVLER på tilbud til black friday

Det er svært at sige SPORTMASTER uden også at komme til at tænke på fodboldstøvler. Derfor giver vi dig selvfølgelig en række fantastiske priser på en masse af de fedeste fodboldstøvler, når Black Friday er over os. Det er selvfølgelig støvler fra de mest populære brands – hvor vi tilbyder fodboldstøvler til både børn og voksne. Du bliver simpelthen en bedre fodboldspiller af at have de rigtige fodboldstøvler på, og når Black Friday rammer os, så rammer dagen i den grad også vores fodboldelskere med nogle helt vilde priser. Så det er bare med at være klar, hvis du skal have fat i et af vores utallige par attraktive fodboldstøvler. Fodboldstøvler er i konstant udvikling, og vi følger med. Hvad enten de skal være syntetiske eller lavet af læder, så skal der nok være noget for dig og dine fødders smag. Det gælder støvler med knopsystemer til alle slags underlag, som græs, kunstgræs, bløde baner, grusbane eller indendørs.  Så tjek alle tilbuddene på vores Black Friday fodboldstøvler, hvor du vil kunne finde en række af de nyeste og lækreste fodboldstøvler fra populære mærker i forskellige prisklasser, så du fortsat kan yde dit ypperste på banen. Og husk nu, at Black Friday er den perfekte tid til at købe julegaverne tidligt. Så slipper du for julestress – og kan der være noget bedre under juletræet end et par fodboldstøvler, som gør dig eller ungerne klar til at score mål og drible modstanderen gang på gang i den nye sæson?

BLIV KLAR TIL VINTERKULDEN MED ALT DET BEDSTE UDSTYR PÅ BLACK FRIDAY

Alle sportsfolk fortjener det bedst mulige udstyr - også i koldere tider. Ofte kan det bedste udstyr dog være dyrt at anskaffe - men ikke på Black Friday i SPORTMASTER, hvor det bliver alt andet end koldt! Med overvældende gode tilbud på de bedste produkter og mest anerkendte mærker bliver det brandvarmt overalt i SPORTMASTER - og der er massevis af varer på lager til anledningen – varer der passer til forår, sommer, efterår og vinter – og også passer rigtig godt under juletræet. Med de lækre Black Friday tilbud kan du, din træningsmakker eller dine holdkammerater få alt det udstyr, der altid har stået højest på ønskelisten, så I bliver klar til træningen i de kolde vintermåneder. På den måde bliver kulden i hvert fald ikke en undskyldning, når man ligger på sofaen og overvejer, om det er træningstid.

Find LØBESKO der passer til din løbestil

Skal det gå hurtigere og hurtigere? Og er du på udkig efter det par løbesko, der passer til din løbestil og dine behov? Hos SPORTMASTER kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af løbesko fra en række af de populære brands. Når Black Friday 2022 rammer, kan du naturligvis finde en masse fantastiske og vilde priser, som gør det lige det sjovere at finde den perfekte løbesko. Så hvis dine gamle løbesko er ved at være slidte, eller hvis du har behov for et ekstra par at skifte med, skal Black Friday hos SPORTMASTER nok gøre det rigtig spændende for hele landets løbere – inklusive dig. Hvad enten du er nybegynder og netop er startet på løbebåndet, de snævre stier eller byens gader, eller hvis du er en mere erfaren og øvet løber, så har vi løbeskoene til dit behov. Og to ting er i hvert fald helt sikre: Uanset hvad du vælger, er kvaliteten i top og Black Friday-prisen er helt i bund. Tjek hele vores udvalg af  Black Friday løbesko til knivskarpe priser her. Black Friday er også tiden, hvor du kan finde den perfekte gave til din familie, kæreste eller dine venner, hvis de ønsker sig et par lækre løbesko i julegave. Æsken med det nye par passer perfekt under juletræet, og hvis du køber et par til Black Friday, undgår du også julestressen.

Vilde tilbud på sæsonaktuelle BLACK FRIDAY JAKKER

Find din nye jakke, når Black Friday 2022 rammer SPORTMASTER. Der kommer helt vilde tilbud! Vi har et stort udvalg af fremragende jakker, og når det går helt i sort til Black Friday, sørger vi selvfølgelig for at give dig de bedste priser på dem. Det gælder uanset, om du er på jagt efter en jakke, som skal kunne klare sne, slud, kulde, regn, vind eller sol. For hos os får du de bedste tilbud på vinterjakker, dunjakker, regnjakker og i det hele taget jakker til alle årstider, når vi slår dørene op for de mange tilbud på Black Friday. Vores jakker har funktionaliteten i top, og der bliver rig mulighed for at vælge noget, der passer netop til din stil og dine behov. Så hvis du skal have garderoben opdateret med en jakke fra et af vores mange lækre brands, skal du gøre dig klar til at tjekke vores sortiment af gode Black Friday jakker på tilbud. Vi lover dig, at vi står klar til at klæde dig på i alt slags vejr.

Hold dine fødder varme med BLACK FRIDAY VINTERSTØVLER på tilbud

Med det danske vejr kan du altid vide dig sikker på, at der er brug for et godt par vinterstøvler, når efterårs- og vintermånederne begynder at ramme. Du kan også vide dig sikker på, at når der er Black Friday, så giver SPORTMASTER dig en række af de bedste tilbud på stærke støvler i høj kvalitet, så du kan sørge for, at dine eller dit barns fødder kan klare mosten, når vi begynder at få en god sjat sne, regn og minusgrader. Sommer- og efterårsskoene egner sig ikke længere til det kolde vejr, og dine lækre sneakers kan også hurtigt blive beskidte. Så det er vigtigt med et par støvler, der kan klare den kolde tid, er komfortable, beskytter foden og sikrer, at dine fødder ikke fryser. Vinterstøvlerne skal blandt andet også være faste og tætte, og samtidig skal dine fødder kunne ånde. Vinteren kommer, så hop ind og se vores tilbud på Black Friday vinterstøvler, som tilbydes i et hav af forskellige størrelser til både børn og voksne. Du kan finde en masse skønne støvler fra en række mærker – både danske og internationale. Du kan være sikker på, at det er støvler i højeste kvalitet – lige hvor i verden, de kommer fra.

 

vilde tilbud på BLACK FRIDAY PULSURE

Er du klar til at se nogle helt fantastiske priser på vores pulsure, multisportsure og smartwatches? Når Black Friday går i gang hos SPORTMASTER, står vi klar med nogle helt utrolige tilbud, så du kan få fuldstændig kontrol over dit løb og din træning – og endda få et bedre overblik over hverdagen. Pulsure nu til dags er blevet ekstremt avancerede. De kan måle og registrere din puls konstant, så du hele tiden har mulighed for at vide, hvordan du får det maksimale træningsudbytte. Pulsurene giver dig den vigtige viden om, hvor meget du kan presse dig selv, så du altid kan blive motiveret til gang på gang at gøre det bedre end sidst. Og med GPS-urene kan du endda have helt styr på ruten og distancen, så din løbetur bliver så optimal som mulig. Med nogle ure kan du afspille musik fra musikstreaming-tjenester, så du er topmotiveret til løbeturen og til træningssessionen. Urene kan lidt af hvert, så gå ind på de forskellige ure og find det rigtige, som passer lige præcis til dine behov. Når Black Friday rammer, skal der nok være en fantastisk pris på et pulsur til netop dig - et ur der ikke bare ser godt ud, men som også kan gøre din træning endnu mere effektiv og sjov. Se hele vores udvalg af Black Friday pulsure på tilbud.

Klæd familen på med det rigtige skitøj til fordelagtige priser

Skal du snart besøge nogle af Europas mange lækre pister? Skiferierne nærmer sig, og Black Friday hos SPORTMASTER er en fantastisk anledning til at sørge for at være så godt forberedt som overhovedet muligt. For vi giver dig de vildeste priser på skitøj og skiudstyr, så turen kan blive så god som overhovedet mulig – uden at kulde, vand og vind kommer til at være i nærheden af at blive et problem. For vejret kan sagtens blive en udfordring, hvis du ikke er klædt godt på. SPORTMASTER er stedet, hvor du finder det lækre skiundertøj, den smarte og varme skijakke og skibukserne, der beskytter dig mod vand og vind, og du kan både gøre skiferien klar til mænd, kvinder og børn. Det handler om ikke at gå ned på skitøj og udstyr, og for at sikre dig, at det ikke bliver tilfældet, er det en fremragende idé at købe det tøj, der giver dig den optimale komfort, og sørger for, at din bevægelighed ikke bliver hæmmet. Det tøj kan du få hos os, og når Black Friday rammer, er det bare med at være klar. Skitøj er også en fremragende idé som julegave. Og Black Friday er en suveræn anledning til at købe julegaverne tidligt, så du både kan få shoppet til lækre priser og samtidig undgå julestressen, som sene julegaveindkøb kan være med til at give. Se hele vores udvalg af  Black Friday skitøj på tilbud.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold