Søg i over 12.000 produkter..

Start
Babolat-Pure Drive Team Tennisketcher-Blue-2044079
Udsalg

Babolat Pure Drive Team TennisketcherFarve: (Blue)

Style nummer: 2044079

Tennisketcher

2.500,-

1.500,-

Babolat-Pure Drive Team Tennisketcher-Blue-2044079

Babolat Pure Drive Team Tennisketcher

2.500,-

1.500,-

Babolat Pure Drive Team Tennisketcher

NY VERSION AF DEN POWERFULDE PURE DRIVE TEAM TENNISKETCHER

Med det samme DNA som har gjort Pure Drive en af de mest sælgende tennisketchere i verden, lancerer Babolat en ny generation af Pure Drive med optimal power og følelse, som giver dig mulighed for et selvsikkert spil.
Pure Drive fra Babolat er en alsidig tennisketcher, der egner sig til spilleren, der ønsker nem manøvrering og masser af power.
Her den specielle Pure Drive Team, der er en præcis og powerfuld ketcher med en lidt lavere vægt, som gør ketcheren mere manøvrebar, der er særlige oplagt til lettere og kvindelige spillere.

CORTEX PURE FEEL
Med den nye Pure Drive har Babolat gentænkt deres vibrationsabsorbering teknologi for at opnå en endnu bedre følelse og kaldt den Cortex Pure Feel.
Cortex Pure Feel er skabt i samarbejde med det innovative franske rumfartsselskab SMAC, der udmærker sig i en industri, der har brug for power og samtidig minimal antal vibrationer, ligesom med Pure Drive ketcheren. Følelse er direkte relateret til ketcherens absorbering af vibrationer, derfor kommer den bedste følelse i ketcheren med den rigtige mængde vibrationer i en kort periode. Det undersøgte Babolat og SMAC derfor og fandt den præcise mængde vibrationer, der skal overføres til spilleren for samtidig at få den bedste mulige følelse.
For at realisere deres forskning i ketcheren, har Babolat integreret en teknologi kaldet SMACWRAP (tynd viskoelastisk gummi), der anvendes inden for rumfartsindustrien.
Dette giver spillerne en ny måde at føle deres power på i hvert skud.

FSI Power
Babolats særlige FSI-teknologi giver en bedre føling og mere konsistente slag. Der er tilføjet et nyt strengmønster og diamantgrommets for et forbedret sweet spot over hele ketcheren. Det giver mere power på hvert skud, selv når du ikke rammer den centralt.


PRODUKTDETALJER
- FSI (Frame String Interaction) sikrer forbedret føling og mere konsistent power
- Med den vibrationsabsorberende Cortex Pure Feel teknologi, skabt i samarbejde med SMAC
- GT Teknologi: Kombinerer kulstofbærere med høj densitet, hvilket giver ketcherhovedet optimal styrke for større power og kontrol
- Elliptisk beam: Elliptisk rammeform giver høj modstandsstabilitet overfor vridning og bøjning for optimal power
- Længde: 685 mm
- Hovedstørrelse: 645 cm²
- Vægt: 285g
- Balancepunkt: 320 mm
- Rammeprofil: 23mm/26mm/23mm
- Strengmønster: 16/19
- Materiale: Grafit

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: