Søg i over 12.000 produkter..

Start
Medlemspris
Babolat-Pure Aero Lite Tennisketcher-Yellow Black-2147072

Babolat Pure Aero Lite TennisketcherFarve: (Yellow Black)

Style nummer: 2147072

Tennisketcher

2.500,-

1.399,-Medlemspris

Babolat-Pure Aero Lite Tennisketcher-Yellow Black-2147072

Babolat Pure Aero Lite Tennisketcher

2.500,-

1.399,-

Babolat Pure Aero Lite Tennisketcher

TENNISKETCHER MED MAKSIMAL SPIN I EN LETTERE OG MERE HÅNDTERBAR UDGAVE

Pure Aero Lite er med sine 270 gram ideel til den øvede spiller, der ønsker en hurtig svingende ketcher med let håndtering. Pure Aero Lite er også oplagt for den dedikeret begynder, der ønsker en ketcher, der vil belønne hver forbedring i spillet.

Babolat tilføjer endnu et kapitel til et af de mest populære tennisketchere Pure Aero. Til denne opdatering har Babolat sænket flexen en smule, hvilket giver denne berygtede stive ketcher en lidt mere kontrolleret og arm-venlig respons. Babolat har også flyttet Cortex-dæmpningsmaterialet, hvilket resulterer i en lidt blødere følelse. Men tag ikke fejl: Pure Aero 2019 er stadig et livligt våben.

Dette er blandt andet grundene til, at spillere som Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga samt danske Caroline Wozniacki anvender denne ketcher.

OPTIMERET SPIN
Babolats specielle FSI-spinteknologi giver mere bevægelse i strengene, der medvirker til et forbedret boldspind. De aflange Grommet-striber i bunden og i toppen af ketcherhovedet giver dertil et godt snapback og mere løft i boldene.

OPTIMERET FART OG KONTROL
Babolat Pure Aero er fremstillet med udgangspunkt i Babolats Aeromodular²-teknologi, som består af et integreret Woofer-system.

Ketcheren egner sig til juniorspillere, der skal skifte til en seniorketcher, samt spillere på vej op i niveau, der ønsker en let håndterlig tennisketcher med nem adgang til fart og spin.

PRODUKTDETALJER
- Længde: 685mm
- Hovedstørrelse: 645cm²
- Vægt: 270g
- Balancepunkt: 330mm
- Rammeprofil: 23mm/26mm/23mm
- Strengmønster: 16/19
- Materiale: Grafit

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: