Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 2
  • Asics-Silver 5" Sprinter Shorts-Performance Black-2051969
  • Asics-Silver 5" Sprinter Shorts-Performance Black-2051969
Udsalg

Asics Silver 5" Sprinter ShortsFarve: (Performance Black)

Style nummer: 2051969

Shorts til kvinder

250,-

150,-

Asics-Silver 5" Sprinter Shorts-Performance Black-2051969

Asics Silver 5" Sprinter Shorts

250,-

150,-

Asics Silver 5" Sprinter Shorts


Forbedre din hastighed i Asics herre Silver 5" sprinter løbeshorts, konstrueret til kvindlige atleter, der løber hårdt og hurtigt. Disse 7" sprinter shorts er designet til at give mulighed for stretchy og komfortabel løb efter løb. De er produceret af en kombination af krympebestandig polyester og fleksibel spandex, så de bevæger sig med dig i stedet for at holde dig tilbage.

Det flade elastiske talje med snor betyder, at det er let at justere til den rigtige pasform, mens den flade sømkonstruktion forhindrer risikoen for irritation. Den bløde, stretchy strik leveres også med fremragende svedtransporterende egenskaber, der let absorberer sved, så du forbliver tør og forfrisket uanset, hvor hurtigt eller hvor langt du agter at løbe. Den skjulte lomme inde i materialetbetyder, at du har et sted, hvor du kan opbevare personlige genstande, og det reflekterende ASICS-branding giver dig et synligt boost, når du løber under dårlige lysforhold på vejene.

Produktdetaljer
- Tæt pasform
- Blød, stram strik med fremragende svedtransport
- Flade sømme sørger for nul irritation på huden
- Flad elastisk talje med snøretræk
- Refleksivt Asics-branding
- Materiale: 92% polyester / 8% spandex

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: