Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 5
  • Asics-Novablast-White/Haze-2175825
  • Asics-Novablast-White/Haze-2175825
  • Asics-Novablast-White/Haze-2175825
  • Asics-Novablast-White/Haze-2175825
  • Asics-Novablast-White/Haze-2175825
Neutral

Asics NovablastFarve: (White/Haze)

Style nummer: 2175825

Løbesko til kvinder

1.200,-

Asics-Novablast-White/Haze-2175825

Asics Novablast

1.200,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Kom tættere på

Se mere til produktet

Asics-Novablast-White/Haze-2175825

Asics Novablast

Den skønne Novablast fra Asics er en dejligt responsiv løbesko til kvinder. Flytefoam-mellemsålen er lavet i let materiale og giver dig et blødt, energisk og lækkert støddæmpende løb. Det sikrer et bounce, der gør dit afsæt så effektivt som muligt. Mesh-overdelen sikrer komforten med sin strækbarhed og åndbarhed, der giver god ventilering.

Ny blød og ekstremt fjedrende mellemsål
Endnu en gang introducerer Asics en ny teknologi, som er omdrejningspunktet i Novablast. For med FlyteFoam Blast-teknologien får du et nyt og let mellemsålsmateriale. Det giver en blød og energifyldt bounce-effekt. Den skaber nærmest samme fornemmelse, som når man hopper på en trampolin, da den skubber dig yderst effektivt frem til næste fodafvikling. Mellemsålen er kombineret med Asics FlyteFoam Propel, der er placeret under hælen, som giver en blød og komfortabel oplevelse fra starten af fodafviklingen.

Komforten er i top
Novablast er designet med en vævet Jacquard mesh-overdel, som er blød, sømløs og tilpasser sig foden. Mesh-overdelen sørger for en god åndbarhed samtidig med den skaber stabilitet henover foden. Der er også reflekser på siderne af skoen, som giver ekstra synlighed når du løber i mørket. Derudover har Novablast AHAR+ gummi i ydersålen som gør skoen slidstærk. Samtidig har skoen også full-ground kontakt, som sikrer en glat fodafvikling og mere fleksibilitet fra hæl, midt til forfod.

Til alle løbere
Novablast er til løberen som gerne vil prøve noget nyt og innovativt, en løbesko som giver bounce og en fjedrende oplevelse fra start til slut. Skoen egner sig til den neutrale løber og kan både bruges af dig, der lander på hælen eller midtfods- og forfodsløberen. Novablast kan bruges på alle ture - joggeture og de hurtigere ture. Man får dog mest ud af skoen, når der kommer noget fart på, da trampolin-effekten fra mellemsålen virkelig kommer til udtryk der. Novablast er en sko, som skal prøves.

Produktdetaljer
- Løbesko til kvinder
- Neutral løbestil
- Letvægtsmateriale
- Mesh-overdelen er åndbar og strækbar
- Suveræn støddæmpning fra Flytefoam-mellemsålen
- Reflekterende detaljer
- AHAR-ydersålen giver super greb i overfladen
- Vægt: 221 g
- Drop: 10 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: