Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
  • Asics-GT-2000 8 Knit-Mink/Black-2150017
Udsalg

Asics GT-2000 8 KnitFarve: (Mink/Black)

Style nummer: 2150017

Løbesko til mænd

1.200,-

840,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Asics GT-2000 8 Knit

Ny forbedret støddæmpning og sømløs overdel i strik
GT-2000 8 Knit-løbeskoen er en fremragende, ny og forbedret udgave af GT-2000-skoene fra Asics. Løbeskoen er til den pronerende løber, og den er lavet til at give løberen maksimal support og beskyttelse med hvert skridt, der bliver taget. Den skønne støddæmpning i sålen giver dig mulighed for at løbe endnu længere, uden at gå på kompromis med komfort og åndbarhed. Den Knit model kommer med sømløs overdel i strik, der giver en lækker luftcirkulation, der holder din hud tør og komfortabel. Skoen har også fået et ny forbedret hælområde med mere FlyteFoam samt større GEL-pude for bedre støddæmpning i det område.

Støtte i støddæmpningen
I ydersålen er der anvendt den stabiliserende Duomax-teknologi, som forhindrer din fod i at rulle for meget indad. Teknologien hjælpes yderligere godt på vej af Trusstic System og Guidance Line-teknologierne. Sammen med GEL-dæmpning i hæl og forfod, som er placeret optimalt for løbere med overpronation, får du den perfekte støddæmpning på hver kilometer.

Til den pronerende løber
Med god støtte i indersålen er denne løbesko særligt velegnet til dig, der drejer foden indad, når du løber. Herved har du nemmere ved at undgå mulige overbelastningsskader. Skoen er desuden særligt velegnet til erfarne løbere og almindelige motionister. Er du uerfaren løber, kan du også bruge GT-2000 8, men så mindskes pronationsbevægelse kun moderat.

Skønt skum i mellemsålen
Asics GT-2000 8 er bygget på en mellemsål af FlyteFoam, SpEVA-skum og DuoMax, der hjælper til ved overpronation. FlyteFoam sørger for, at mellemsålen ikke falder sammen under længerevarende brug – mellemsålen holder altid sin form, og skoen føles altid som om, du lige har taget den på. Lige under indlægssålen finder du SpEVA-skummet, der giver den bløde og behagelige fornemmelse, der absorberer stødende i landing og afsæt.

Godt greb og slidstyrke i ydersål
Skoens ydersål er lavet med det slidstærke AHAR-gummi, der både sikrer høj slidstyrke og maksimal trækkraft på hårde overflader. AHAR ydersålen holder dig stabil og sikkert på vejen under hele løbeturen.

Produktdetaljer
- Mængdetræningssko til daglig træning
- Ny forbedret hælområde med mere FlyteFoam samt større GEL-pude
- Ny sømløs strik-overdel for mere komfort og bedre luftcirkulation
- Til pronerende løbestil
- SpEVA-skum
- Let FlyteFoam-teknologi i mellemsål
- AHAR-ydersål for maksimal greb og trækkraft
- DuoMax
- Guidanceline
- Drop: 10 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: