Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 7
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
  • Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191
Neutral

Asics GlideRide 2Farve: (French Blue/Hazard G)

Style nummer: 2199191

Løbesko til mænd

1.200,-

Asics-GlideRide 2-French Blue/Hazard G-2199191

Asics GlideRide 2

1.200,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Asics GlideRide 2

En ny udgave af Glideride er landet, og den er blevet opdateret med teknologier, som gør din løbeoplevelse endnu mere svævende og komfortabel.

Glideride er en løbesko, som er konstrueret med teknologier, der får dig til at løbe længere uden at bruge mere energi på dine løbeture. Den nye udgave har fået sig nogle opdateringer, som er kønsspecifikke og bæredygtige.

Mellemsål med fremragende støddæmpning
Glideride er stadig konstrueret med to forskellige mellemsåle, Flytefoam og Flytefoam Propel. Den øverste mellemsål, FlyteFoam, som ligger øverst fra hæl til forfod er let og fast og giver exceptionel konstant støddæmpning. Derudover består den af 20-30 % genbrugsmaterialer.
FlyteFoam Propel, som ligger nederst fra hæl til forfod, giver en komfortmæssig og energigivende bounceback oplevelse.
Densiteten i mellemsålen er kønsspecifik, da herremodellen har en tættere densitet end damemodellen. Dette giver en højere komfort i herremodellen, da mænd ofte vejer mere pga. højde/drøjde og har brug for mere komfort.

Guidesål reducerer energiforbruget
Guidesålen er omdrejningspunktet i Glideride. Egenskaben bag denne guidesål er, at den guider fodafviklingen og reducerer energiforbruget med 16 %. Ankelledet bliver holdt i samme position hele vejen igennem ens fodafvikling. Dette gør, at du kan løbe længere uden at bruge mere energi.

Skøn stabilitet til løbeturen
Selvom Glideride 2 er en neutral sko, er den blevet konstrueret med nogle stabilitetsteknologier, fx skaber Guidance Trusstic stabilitet under midtfoden. Derudover har skoen også en hælkappe, som giver stabilitet fra starten af din fodafvikling. I den nye model er der opdateringer, som også skaber stabilitet. Skoen har fået en bredere kontaktflade i hælen, derudover er GEL’en fjernet i hælen - dette skaber mere stabilitet og en hurtigere fodafvikling.

Genbrugsmaterialer i overdel
Glideride 2 er designet med en vævet Jacquard mesh-overdel, som er blød, sømløs og tilpasser sig foden. Overdelen består også af 20 % genbrugsmaterialer. Mesh-overdelen sørger for en god åndbarhed, mens den også skaber stabilitet henover foden med 3D-printede detaljer.

Til den neutrale og nytænkende løber
Glideride 2 egner sig til løberen, som gerne vil prøve noget nyt og innovativt. Glideride er til den neutrale løber - og den kan både bruges af løberen, som søger en sko til joggeturene eller løberen, som søger en sko med lidt mere fart i, som man blandt andet får ved hjælp af guidesålen. Glideride 2 er en sko, der skal prøves.

Produktdetaljer
- Løbesko til mænd
- Neutral løbestil
- Sømløs og åndbar mesh-overdel
- Skøn støddæmpning fra mellemsålen med Flytefoam og Flytefoam Propel
- Guidesålen guider din fodafvikling og reducerer dit energiforbrug
- Vægt: 285 g
- Drop: 5 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: