Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
  • Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815
Outlet
Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815

Asics GEL-Nimbus 22Farve: (Sheet Rock/White)

Style nummer: 2185815

Løbesko til kvinder

1.500,-

1.050,-

Asics-GEL-Nimbus 22-Sheet Rock/White-2185815

Asics GEL-Nimbus 22

1.500,-

1.050,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Asics GEL-Nimbus 22

Fremragende løbesko til langdistanceløb – Nimbus 22 er landet
De lange distancer kalder på dig. Asics har lanceret den nye GEL-Nimbus 22. Den er endnu et godt eksempel på, at Asics leverer utroligt avancerede løbesko, og at de konstant stræber efter at forbedre deres produkter og din løbetur. Nimbus 22 er designet til løbere med neutral løbestil, og den er intet mindre end fantastisk til dine lange ture.

Innovativ teknologi
Den nye Nimbus er den 22. generation af løbeskoen fra populære Asics. Den har fået et nyt design og et moderne look. Overdelen er skabt i sømløst materiale, der endda består af flere lag. Det skal være med til at skabe en så komfortabel løbetur som muligt. Og det er der brug for, når du skal ud på dine lange ture. Overdelens lag giver åndbarhed og stabilitet. Som i sine forgængere er der endnu engang et væld af nye og forbedrede teknologier i langdistanceskoen. Skoen indeholder blandt andet Asics’ stødabsorberende teknologi – FlyteFoam Propel og FlyteFoam Lyte. Så er den super komfortable løbetur sikret.

Forbedret og lækker pasform
GEL-Nimbus er en af Asics’ topsko, når det kommer til neutrale langdistancesko. Og den nye model er ekstra slidstærk og har GEL i forfoden, der sikrer fleksibilitet, mens skoen har en mere rummelig skosnude, der giver bedre plads til storetå og fodballe. Og når du bevæger dig afsted på løbeturen, tilpasser skoen sig dine bevægelser og sidder perfekt på foden. Skoens overdel er fremstillet med 3D-print og i to lag jacquard-mesh. Det resulterer i førsteklasses komfort, super åndbarhed og i store træk en utrolig lækker løbesko.

Let og med øget støddæmpning
GEL-NIMBUS 22 er en utrolig let sko, der giver et bedre og mere fjedrende afsæt. FlyteFoam Lyte-mellemsålen er i den nederste del af sålen. Det har et nanofiberdesign og virker konstant stødabsorberende, mens FlyteFoam Propel – den øverste mellemsål – har en fantastisk fjedrende effekt ved nedslag. Der er strategisk placeret GEL-teknologi på de områder, der oplever hårdest belastning – både i forfoden og i hælen. Det reducerer stød og skåner kroppen. Og på de lange distancer får du brug for den overlegne stødabsorbering. GEL-områderne er større og mere effektive i 22'eren end i tidligere versioner.

Produktdetaljer
- Perfekt sko til langdistanceløb som fx maraton
- Neutral løbesko til mænd
- Komfort i topklasse
- Større GEL-områder end tidligere ved både forfod og hæl, som giver endnu bedre stødabsorbering til turen
- FlyteFoam Lyte-mellemsålen – den nederste mellemsål – har et nanofiberdesign og virker konstant stødabsorberende
- FlyteFoam Propel – den øverste mellemsål – har en fantastisk fjedrende og responsiv effekt ved nedslag
- Den bløde overdel tilpasser sig bevægelserne, sikrer en super pasform og giver skøn åndbarhed
- TRUSSTIC-opbygningen reducerer sålens vægt uden at gå på kompromis med struktur - det øger også støtten og stabiliteten
- Vægt: 310 gram (str. 42)
- Drop: 10 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: